Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 8, 2014

10 bizarre en nutteloze USB gadgets

Thuis en op het werk gebruiken we de USB port van onze laptops voor allerlei verschillende accessoires. Zoals bijvoorbeeld een muis, een externe harde schijf of een USB lamp. Maar op de markt vindt u naast uiterst handige gadgets ook veel onzinnige, bizarre en kitschige apparaten die u in uw USB poort kunt aansluiten. Het zijn er honderden, maar deze 10 opvallende gadgets willen we graag aan u voorstellen:

USB Fishquarium

Tja, waar zal ik eens beginnen…dit is een, ehm, USB desktop aquarium…die gebruikt kan worden als organiser waar u uw pennen en ander bureaumateriaal in kwijt kan. Dat is de korte en bondige samenvatting…Oh, en u krijgt er geen vissen bij…die zijn niet inclusief.

USB verwarmde deken

Dit is een erg handig gadget als u in een koelkast werkt. Maar gezien het vrij klein van stuk is, moet u wel kiezen wat u verwarmd…uw handen of voeten…

usb-heated-blanket

USB Typemachine keyboard

Hier heeft u een heel fijn stukje nostalgie voor $700. Nee hoor, we maken een geintje…niet over de prijs, maar over de nostalgie. Waar u dit uitstekend voor kunt gebruiken is wanneer u uw grootmoeder vraagt om iets te typen en ze hierdoor niet te veel in de war raakt…een typemachine kent ze waarschijnlijk wel…een computer niet. Maar gezien het prijskaartje, kan een gewoon keyboard er ook nog prima mee door.

Rijdende hond USB Key

Als u het niet erg vindt dat een opgewonden plastic Beagle uw laptop berijdt en daarbij ook nog eens een hoop herrie maakt, nou, dan zou dit wel eens een ideale op maat gemaakte USB stick voor u kunnen zijn. Toegegeven, eerst vonden we het grappig, maar na verloop van tijd begint het wel af te leiden en te irriteren.

Crave Duet USB-powered Vibrator

Ok, het is een beetje onventioneel, maar … het kan handig zijn, in sommige situaties. Vooral omdat het ….8GB of 16GB opslagcapaciteit en een vervangbare batterij heeft. Dus, dubbele functionaliteit, en dubbel plezier…u kunt uw bestanden met uw vrienden delen en….nog meer delen… als u begrijpt wat ik bedoel

USB zelf-benevelende haarborstel

De USB zelf benevelende haarborstel claimt dat het uw haarlokken ontward, ze hydrateert en via USB opgeladen wordt. Wij konden geen voordeel aan dit gadget vinden, maar misschien weet u er een? We hebben het uitgeprobeerd, tenminste we hopen dat we het juist hebben gedaan….het is een interessant gadget, denken we.  Oh, en de batterij kan tweeeneenhalf uur mee. En, hebben we al gezegd dat het via USB oplaadt?

USB-Self-Misting-Hairbrush

USB Air-Conditioning stropdas

Tijdens een hete zomerdag kan een stropdas erg oncomfortabel zijn. Nou, de Japanse gadget fabrikant Thanko, bekend om hun nutteloze, rare en buitengewone gadgets, heeft hier iets op gevonden: de USB Airconditioning stropdas. Dit is een echte stropdas met een plastic knoop, waarin u een kleine ventilator vindt die lucht tegen uw kin aan blaast. Stelt u eens de sensatie voor van een stroom koele lucht aan de onderkant van uw kin….

USB-Air-Conditioned-Tie

Ameoba Dual Purpose Digitale Microscoop

Ieder lid van ons team wilde vroeger als kind een microscoop. Dus voor deze test hielden we een poll welke we zouden gaan bestellen. En de Ameoba Dual Purpose Digitale Microscoop had gewonnen, dus deze besteld en getest. Voor $90, kunt u maar 200x inzoemen, dus amateur wetenschappers als wij konden niet veel zien, niet eens een amoebe….Een degelijke mircoscoop zoemt in tot 400x.

Het meest bijzondere aspect aan deze USB microscoop is dat het komt met een 1.3 MP digitale camera, zodat u foto’s kunt maken en meteen op uw PC kunt zetten. Maar waarom foto’s maken als u niets ziet?!

Dual-verwarmde reis beker

Ok, het concept is leuk, maar de ontwikkelaars zijn een paar belangrijke aspecten vergeten. Het idee om uw koffie of thee de hele dag warm te houden is leuk, maar een REIS beker moet aan een USB connectie aangesloten zijn om de drank op een bepaalde temperatuur te houden. Maar meestal is het juist het lekkerste om koffie en thee VERS te drinken en niet de hele dag warm te houden. Oh, en helaas is het niet wasmachinebestendig….de draden kunnen daar niet zo goed tegen.

USB Plasma Bal

We waren er al niet geheel zeker van dat plasma ballen ooit echt populair zijn geweest. Maar dit gadget, met de ‘nu met USB” label, probeert de nostalgie van de jaren 90 terug te brengen…maar of het echt aanslaat. Zelfs Hardcore Hipsters zijn niet overtuigd.

Share Button