Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  February 25, 2015

Blink1: het blinkende USB dat u over alles op de hoogte houdt

blink1-notification-device

We leven tegenwoordig in een wereld dat vol is met bliepjes, tingeltjes en constant geklingel. En hun enige doel is om jou continu eraan te herinneren dat je zoveel berichtjes – waarvan de meeste complete onzin zijn – op je telefoon, computer of ander gadget hebt. Als je deze bliepjes ook zo vervelend vindt, dan is Blink1 een MUST HAVE gadget. En wat is daar dan zo geweldig aan? Nou, wellicht het feit dat dit innovatieve waarschuwings apparaat je met met een visueel teken een seintje geeft in plaats van die irritante geluidjes.

Wat kan dit apparaat voor jou betekenen?

Dit geweldige USB apparaat is oorspronkelijk ontstaan door middel van een zeer succesvolle Kickstarter campagne. Ontworpen door de ThingM computing company, is dit waarschuwings apparaat een extreem oncompliceerd stukje hardware. Het bestaat uit een USB connector, een USB controller en een LED. Wat erg slim aan dit kleine apparaat is, is de firmware waarmee het is uitgerust: door het gebruik maken van IFTTT, ben je in staat om elk soort notificatie te programmeren wat je kunt bedenken. y

Je kan het voor een flink aantal doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld:”Laat me weten als iemand me een tweet stuurt!’, ‘Laat me weten als iemand me in een chat noemt’ of simpelweg ‘Geef me een seintje als ik een email heb ontvangen’.  Maar er zijn ook andere doeleinden waar je Blink1 voor kan gebruiken. Bijvoorbeeld, je kan het als een signaal gebruiken om je collega’s te laten weten dat je niet gestoord wilt worden.  Of voor je favoriete sport team – als je wilt kun je verschillende soorten notificaties opzetten en op deze manier kan je bijna alles controleren, te beginnen met de kleur van het lampje, de helderheid, of zelfs het patroon waarin het knippert.

Blink1 zorgt ervoor dat je alles in de gaten kunt houden wat er gebeurd zonder een venster te openen, een commando in te typen of een website te bezoeken. Daarbij kan je ook meerdere Bink1s tegelijkertijd aanzetten.

Waarom is Blink1 een MUST HAVE?

We hebben de neiging om alle evenementen of notificaties te checken zodra ze plaatsvinden. We verwachten dat onze telefoon piept zodra iemand – wie het ook mag zijn – onze naam noemt. Of we verwachten zelfs dat onze horloges beginnen te trillen als we een email ontvangen. Maar de waarheid is dat al deze geluidsnotificties steeds meer stress veroorzaken. Met name als je met iets belangrijks bezig bent en je je daarop probeert te concentreren.

Dit is de reden waaraom innovatieve producten zoals Blink1 zeer effectief zijn als waakhond en stress afbouwers.