Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 18, 2014

Corsair komt op de markt met de Flash GTX USB 3.0 drive

corsair-Flash-Voyager-GTX-

Corsair heeft recent een nieuw zeer innovatief draagbaar opslag alternatief gepresenteerd. Dit draagbare apparaat is voornamelijk bedoeld voor het type consumenten dat zeer efficiënt grote aantallen digitale data in hun broekzak of portemonnees mee moet nemen en hier ook snel toegang toe hebben. De Flash Voyager GTX USB 3.0 drives brengt de capaciteit van een compacte state drive en innovatieve technologie samen in een memory stick. Gelanceerd afgelopen Juli, was de Flash Voyager GTX drive al beschikbaar in normale SSD maten, met onder andere 128GB en 256GB opslagcapaciteit. Maar zoals de GTX in de naam al suggereert, hebben we hier met een zeer snel product te maken.

SSD performance

De Flash Voyager GTX USB drives zijn niet een flinke concurrentie voor andere drives, de SSD performance en zijn veelzijdigheid waar en wanneer gebruikers het nodig hebben, zorgen voor vele extra punten. Deze drives kunnen 450MB per seconde lezen en 350MB per seconde schrijven.   Volgens de voorspellingen van Corsair, is dit de snelste USB flash drive die het bedrijf tot nu toe heeft geproduceerd. De nieuw drive is meer dan 6,5 keer sneller met schrijven en 3,5 keer meer lees snelheid, vergeleken met de vorige versie. De nieuwe flash drives maken gebruik van TRIM, wat ervoor zorgt dat de drive delen van het geheugen kan verwijderen welke niet meer gebruikt worden.    Andere features zijn de USB SCSI – welke een snellere overdrachtssnelheid garandeert – en niet te vergeten de SMART monitoring. Deze drives ondersteunen ook USB 2.0.

Flash-Voyager-GTX-speed-test

Opslag van grote video’s of audio bestanden

Dankzij het handige formaat van de Flash Voyager GTX USB 3.0 drives, kunnen gebruikers zeer gemakkelijk grote video of audio bestanden opslaan, of volledige bestuurssystemen of bestanden die men snel kan oproepen. De drives zijn compatibel met de laatste Windows versie, Linux en OS X. De Flash Voyager GTX drive wordt met fabrieksinstellingen geleverd, inclusief een FAT32 file systeem, waardoor de comptabiliteit tussen Macintosh en Windows computers garandeert. Het geheugen wat u kunt benutten na formatting is 119GB.
Flash Voyager GTX is zeer robuust en van hoge kwaliteit, met een aluminium behuizing wat alle interne delen beschermd, met behulp ban een plastic cap een het uiteinde. De cap zelf zit goed vast wanneer deze op de drive geplaatst is.
Klein, maar zeer krachtig is de Flash Voyager GTX drive, en zonder twijfel een van de beste USB drives die er op dit moment op de markt is. Mocht u meer geïnteresseerd zijn in performance dan de prijs en u zoekt een extreem snelle en betrouwbare unit waar u heel eenvoudig al uw data op kunt bewaren, dan zou de Flash Voyager GTX weleens het product zijn waar u al die tijd op heeft zitten wachten.