Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  september 3, 2014

Creatieve manieren om muziek te distribueren met USB

beatles

Gepersonaliseerde USB sticks zijn geweldige promotionele geschenken die door een diverse industrieën zijn omarmd in hun verkoopscampagnes. De muziekindustrie is een goed voorbeeld van hoe USB sticks gebruikt kunnen worden op een unieke manier. Van de distributie van fan merchandise, album releases of ticketverkoop voor live shows, is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij USB Flash drives. USB Promotie kan uw data van te voren op uw gepersonaliseerde USB sticks laden waardoor ze meteen klaar zijn voor distributie.

We hebben veel tevreden klanten in de muziek industrie en hun succesverhalen zijn inspirerend. De overgang van traditionele CD’s naar USB sticks, heeft muzikanten de mogelijkheid gegeven om hun fans met nieuwe muziek releases en andere info over de band te verzorgen wanneer ze een live show bijwonen.

Mocht u in de muziek of een andere creatieve industrie werkzaam zijn, en u wilt meer weten over hoe USB promotie u kan helpen om het volgende level van uw muziek live shows te bereiken, neem dan contact met ons op!

muse-usb-stick