Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 10, 2014

De 5 beste USB Hubs

Soms zijn er van die momenten waar we ons in een situatie bevinden waar we achter onze computer of bureau kijken op zoek naar een plek waar we onze USB apparaten kunnen aansluiten. We hebben het hier over smartphones, USB flash drives of een externe harde schijf, een snoerloze muis of andere apparatuur. En tot onze verbazing komen we er dan achter dat onze computer geen vrije USB poorten meer heeft.  We zouden dan een gadget kunnen loskoppelen of we kunnen een USB hub aan onze computer koppelen.

USB Hubs zijn er in vele vormen, maten, types, kleuren en…prijzen. Een hoogwaardige USB 3.0 Hub met lichten en veel ports kan een vermogen kosten. Maar u kunt ook voor een draagbare USB2.0 hub kiezen die u gemakkelijk meeneemt en bijna niets kost. Uiteraard zijn sommige SUB hubs beter dan anderen, daarom stellen wij u de vijf beste hubs voor, gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, en reviews.

 

Belkin 2-in-1 7-Port USB 2.0 Hub

Deze 2-in-1 USB Hub is op dit moment niet meer op de Belkin website beschikbaar, maar u kunt het nog wel in electronica zaken of op het internet vinden. De Belkin 2-in-1 7-Port USB 2.0 Hub biedt twee verschillende USB Hubs. U krijgt hier een draagbare 4-Port USB Hub, welke perfect is voor kleine, lichte apparaten zoals pointers of draadloze ontvangers, USB flash drives, USB Keys en andere. Verder heeft u de volledige 7-Port USB Hub wanneer deze 4-Port Hub is aangesloten in aan stroomvoorziening. Dit basisstation heeft nog drie extra ports en een kleine opbergruimet voor paperclips, kleingeld of waar u uw apparaten of telefoon in kunt zetten terwijl het laad.

Ondanks dat het een USB 2.0 Hub is en dus een lagere overdrachtssnelheid dan de 3.0 USB, het is een goede en betaalbare investering. Aangesloten, is de USB Hub klein genoeg om in een laptoptas te passsen, en los past het gemakkelijk in uw broekzak.

belkin

Monoprice USB Hubs

Ondanks dat het geen grote merknaam is, heeft Monoprice geweldige apparaten op de markt gebracht, geweldig vanwege onverwachte redenen. Ze produceren een groot aantal USB hubs waaronder de $ 4 4-Port USB 2.0 Cube en de Aquagate 7-Port USB 2.0 Powered Hub van $ 14. Beide modellen zijn klein en draagbaar en passen gemakkelijk in een broekzak als u de kabels uiteraard eraf haalt.

Als u meer kunt besteden, raden wij u de 12-Port Powered USB 2.0 Hub for $27 and the amazing 24-Port Powered USB 2.0 Hub voor ongeveer  $40 aan, deze is in staat om een tal van apparaten aan dezelfde computer te verbinden. En ondanks dat ze een zoveel apparaten kunnen aansluiten, kunt u deze ook heel gemakkelijk meenemen als u dat wilt.

monoprice

Macally Mini 7-Port USB 2.0 Hub

Dit Macally model heeft een prisma vorm en is zeer simpel, betaalbaar en biedt exact wat u verwacht: genoeg plaats om uw USB apparaten aan te sluiten. Het is vrij klein en u kunt het gemakkelijk in een hoek van uw bureau of onder uw monitor plaatsen. Op Amazon hebben we het gevonden voor $23 en het 4-Ports model voor $18.

Wat ons zo bevallen is aan de Macally Mini USB 2.0 Hub, de 7-Ports en de 4-Ports, is de ruimte wat het voor USB apparaten biedt. U kunt zelfs grote apparaten aansluiten en het neemt niet ruimte van de andere ports weg. Daarbij heeft het een externe stroom adapter, welke u optioneel kunt gebruiken naar uw behoeftes.

De Macally Mini 7-Ports USB 2.0 Hub is niet een speciale opgesmukte Hub met veel poespas, het ondersteunt geen USB 3.0, maar het is simpel, het is klein en het functioneert perfect. Wat wilt u nog meer?

macaly

Plugable 10-Port Powered USB 2.0 and 7-Port USB 3.0 Hub

Plugable is een bedrijf dat een flink aantal docking stations, USB hubs, externe grafische adapters en andere PC randapparatuur produceert. En daarbij zijn al hun producten budget vriendelijk.

Hun 10-Port Powered USB 2.0 Hub kan als zeer betaaldbaar worden beschouwd, op Amazon is deze voor maar $25 te koop. Het is draagbaar en gebruiksvriendelijk. Aan de voorkant heeft het alleen maar zes poorten, en dit geeft het apparaat een slanke look. Wanneer de hub is aangesloten, kunt u uw apparten hier ook mee opladen. Dus het is een geweldige Hub wat zeer functioneel is en u veel geldt bespaart.

Mocht u het budget ervoor hebben en u heeft een USB 3.0 nodig, dan kunt u kiezen voor de Plugable 7-Port USB 3.0 Hub, deze heeft een 4 Amp power adapter. Op Amazon geeft u ongeveer $35 voor deze USB Hub uit, wat een zeer betaalbare prijs is voor een USB 3.0 hub.

pluggable

Anker 7-Port and 9-Port Powered USB 3.0 Hubs

Anker is een bedrijf dat voornamelijk externe batterij laders maakt, maar ook zeer hoogwaardige USB 3.0 Hubs. De Anker 9-Port Powered USB 3.0 Hub heeft een nieuw design, wat het behoorlijk klein maakt en daardoor past het prima in een laptoptas. Het is compatibel met USB 2.0, heeft een slanke look en biedt een aanvullende USB port speciaal om uw USB apparaten mee op te laden. Deze USB Hub is powered, dus u zult geen problemen hebben om het met een USB powered apparaat zoals een externe hard drive aan te sluiten.

Maar aan dit schitterende apparaat met USB 3.0 technologie hangt een prijskaartje. Op Amazon.com, vindt u het 9-Port model voor $60 en de 7-Port voor $50. Bedenk van te voren dat als u geen USB 3.0 op uw computer of apparaten heeft, u betaalt voor een voordeel wat u niet gebruikt.

Mochten Anker’s USB Hubs u bevallen, kunt u meer vinden op hun website.

anker

 

En omdat we van op maat gemaakte apparaten houden, kunnen we het niet laten om ook nog even de Dr. Who Tardis 4-Port USB 2.0 Hub te noemen. Dit is een geweldige vernieuwende USB hub of bureau accessoire. Wij zijn van mening dat vele mensen deze maar al te graag op hun bureau zouden willen hebben, in plaats van een saaie zwarte doos. En als bijkomend voordeel is deze van binnen nog veeeeeeeel groter!