Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  February 3, 2015

De 8 voordelen van de “Power Bank”

power-banks

Iedereen kent dat moment wel en haat het: het moment dat je batterij bijna leeg is en er geen stopcontact in de buurt is. En snel een email of een berichtjes sturen voordat je naar een zwart scherm staart is nooit goed. Maar gelukkig hoef je hier nu niet meer bang voor te zijn.

Met de kleine, stijlvolle en krachtige Power Bank oplader, kan je eenvoudige opladen waar je ook bent. Hier 8 redenen waarom een Power Bank Lader bij de hand hebben een must is!

Je zit nooit meer zonder batterij

Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende reden- hang je mobiele apparaat aan de Power Bank en Tadaa! Je bent weer online. Je Power Bank kan bij de meeste stopcontacten opgeladen worden, waarbij de ‘stroom’ wordt opgeslagen op het apparaat en gereed om over te zetten naar elk mobiel apparaat je maar wilt – en waar en wanneer je het nodig hebt.

In de auto, op het vliegveld of tijdens een stroomuitval

Het maakt niet uit waar je bent. Je kan op het strand zijn, tijdens een sportwedstrijd or wanneer je op de trein wacht, met de Power Bank hoef je nooit zonder batterij te zitten. Verbind je apparaat met een UBS kabel aan de Power Bank en je kan er weer tegen aan.

Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Maak je geen zorgen, je hoeft geen grote generator mee te slepe. Dit apparaat is klein en lichtgewicht. Het past prefect in je handtas of rugzak en je merkt het niet eens dat je het bij je hebt! Dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor reizigers en mensen die veel onderweg zijn.

8400 mAh = veel extra batterij

Zoveel extra energie betekent dat je een iphone volledig kunt opladen en en dan nog over houdt. Het enige wat je hoeft te doen is het thuis, op kantoor, of waar dan ook volledig opladen en je kunt ermee aan de slag – waar en wanneer je het maar wilt.

Het laadt elk mobiel apparaat via USB op

Het maakt niet uit wat je moet opladen, zolang het een een USB oplaad kabel heeft. Als je op zakenreis bent en je collega heeft een lege batterij kan je ook hem uit de brand helpen ondanks dat hij een ander telefoontoestel heeft!

Op maat gemaakt naar uw specificaties

Voeg een bedrijfslogo toe om meer zichtbaarheid te creeeren op beurzen of onder uw medewerkers. Een op maat gemaakte power bank is meer dan een standaard marketing middel, het heeft een oprecht efficient voor een ieder – van potentiele nieuwe klanten tot uw personeel.

Meerdere USB inputs

De mogelijkheid om meer dan een apparaat op te kunnen laden is ideaal voor de moderne professional. Tegenwoordig hebben mensen meer dan een apparaat op zak. En het is met name handig als je met een collega op pad bent en jullie hebben allebei pech met jullie batterij.

Ongelooflijke waarde voor je geld

Met stukprijzen van 2.99 euro, bied dit product een enorme waarde. Een Power Bank is een geweldig promotioneel geschenk of een handig item voor medewerkers, partners of klanten zonder dat het een gat in je budget slaat. Een Power Bank voor iedereen een must have, zeker in de huidige tijd van techniek en gadgets. De mogelijkheid hebben om op te laden waar en wanneer je wilt betekent dat je nooit meer belangrijke telefoontjes of emails hoeft te missen.