Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  September 26, 2014

De USB Key als cadeau

usb-key-gift1De USB Key is een klein en gemakkelijk apparaat dat digitale informatie opslaat. Sommigen zien dit als een standaard opslag medium, maar voor tablet gebruikers, die geen standaard USB flash drive kunnen gebruiken met hun apparaat, is dit een innovatief gadget. Daarom willen wij u graag aan de USB Key voorstellen.

De USB Key is eigenlijk een tweezijdig apparaat. Aan de ene kant heeft u een normale USB connector en de andere kant heeft een   micro-USB. Dit is waarom het vaak gebruikt wordt met tablets, smartphones en andere apparaten met een standaard oplaad punt. Deze USB stick werkt met bijna alle Android tablets, maar is helaas (nog) niet compatibel met de iPad.

Om uw data over te dragen of op te slaan, hoeft u alleen maar uw USB Key in uw computer te steken, de bestanden erop kopieren en dan het met uw tablet verbinden. Of, uiteraard, andersom.  Heel simpel. Dus u kunt al uw bestanden en werk van het ene apparaat naar de andere overdrag, snel en gemakkelijk. En een ander geweldig aspect is dat het niet groter is dan een standaard USB flash drive.

Juist omdat de USB key zo een unieke feature heeft en het een redelijk ongebruikelijk en innovatief product is, heeft het een groot potentieel om een uniek promotioneel geschenk te zijn voor uw klanten, partners en medewerkers.  Net als alle andere promotionele items, kan de USB Key worden bedrukt met uw logo en verpakt worden in een op maat gemaakte doos, mocht u uw mmerknaamsbekendheid willen vergroten.

Nog een bijkomend voordeel is dat het een relatief goedkoop apparaat is, maar als zeer waardevol wordt waargenomen door de ontvanger. Door het betalen van een kleine prijs bindt u uw klanten aan u en wint u hun loyaliteit. U kunt kiezen voor een op maat gemaakte verpakking en van te voren informatie erop laten loaden, data wat niet alleen op de PC gelezen kan worden maar ook op een tablet.