Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 22, 2014

Hoe u Mini USB Drives in uw onderneming kunt gebruiken

branded-mini-usb-flash-drive

We kennen Flash drive USB’s al sinds de jaren ’90, en hun vormen en kleuren worden elk jaar bonter en creatiever. Daarvoor konden we onze data en bestanden alleen op CDs bij ons hebben, dus vandaar dat de kleine USB sticks meteen een hit waren. Sindsdien zijn de formaten alleen maar kleiner geworden en nu hebben we zelfs het allerkleinste model: de mini USB stick.

Omdat ze zo klein zijn en gemakkelijk mee te nemen, is de Mini USB stick een van de meest populaire, efficiente en conventiele USBs die er is. Het is een van de kleinste USB apparaten die er bestaat, en de flash drive is uitschuifbaar, wat ervoor zorgt dat uw data niet beschadigd kan worden of u de dop van de stick verliest. Het kleine en simpele ontwerp zorgt er niet alleen voor dat ze super schattig zijn, maar ze worden ook nog eens van hoogwaardige materialen in vele levendige kleuren gemaakt. Dus, laten we eens kijken naar hoe u een mini USB drive voor uw bedrijf kunt laten werken.

U kunt bijvoorbeeld de Mini USB drive als een trainingstool voor uw medewerkers inzetten. Op deze wijze ontvangt elke nieuwe medewerker een USB flash drive met alle trainingsinformatie die hij of zij nodig heeft. U kunt het uiteraard ook emailen, maar door een USB stick te geven, kan hij niet alleen deze voor latere documenten opslaan gebruiken, maar u maakt ook een statement en legt hiermee het fundament voor een goede relatie. En daarbij valt het schattige ontwerp van de mini USB aan bijvoorbeeld een sleutelbos goed op en uw medewerker heeft alle informatie bij de hand en bij elkaar.

Maar ook kunt u een mini USB flash drive perfect gebruiken in plaats van de klassieke geprinte catalogus. Als u uw mini USB ook nog bedrukt is het een schitterende mobiel uithangbord voor uw bedrijf.

Het weggeven van een USB stick aan uw klanten of potentiele klanten is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en zelfs meer klanten te winnen. Er zijn talloze creatieve manieren om een mini USB in te zetten om uw bedrijf te promoten, afhankelijk van het soort bedrijf wat u runt en wat uw doelgroep is.

Met zijn innovatieve en simpele ontwerp, is de mini USB niet alleen een van de meest gemakkelijks USB sticks, maar ook bijna elk bedrijf kan het hanteren en inzetten in hun marketing, Het zijn geweldige gadgets om data op te slaan of te delen en als u daarmee ook nog eens reclame kan maken vij uw klanten, fans, partners en medewerkers, is dat mooi extra meegenomen.