Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  december 23, 2014

Lekker in Leer – Gepersonaliseerde USB sticks

leather-usb-sticks

Leer is altijd een teken van elegantie en klasse geweest, en als u een gepersonaliseerde USB stick wilt waarmee u opvalt temidden van alle plastic apparaten op de markt, dan raden we u aan om een leren USB stick te overwegen. Iedereen houdt ervan om een promotioneel product of relatiegeschenk te ontvangen dat er professioneel uitziet. Als u in de zakenwereld of creatieve wereld werkt, dan is het erg belangrijk om uw klanten en relaties te laten weten dat u oog voor detail heeft, en dat is precies de boodschap wat een leren USB drive overbrengt.

Het lijkt erop dat de markt gedomineerd wordt door plastic, siliconen en metalen USB flash drives, maar voor diegenen die iets anders willen, kan leer een geweldige keuze zijn. De leren USB sticks zijn over het algemeen afgewerkt met metalen details, wat ze een luxueuze en stevige uitstraling geeft. Een leren USB flash drive is een beetje duurder dan een standaard, plastic stick, maar de elegantie en de stijl is zijn prijs zeker waard. Alle lederen USB sticks zijn ongelovelijk robuust, stijlvol en warm om aan te raken, perfect om een stijlvolle, high-end business te promoten.

Als u een fabrikant bent van luxueuze producten of u maakt lederen producten, dan zijn deze USb flash drives een perfecte manier om ‘dank u’ tegen uw klanten, medewerkers en relaties te zeggen. De Leren USB drives zijn een perfect geschenk in vele opzichten. Ze zijn perfect om business conferenties te promoten omdat ze een hoge mate van elegantie uitstralen.

De leren USB flash drives

De leren USB drives kunnen of worden bedrukt of met laser worden gegraveerd, maar opgewerkt is de meest populaire optie op dit moment. Laser gravering blijft langer mooi, maar is minder populair omdat het logo minder zichtbaar is.  Hier ziet u een aantal elegante en stijlvolle lederen flash drives die op te markt te verkrijgen zijn, kies er een uit die bij uw bedrijf past.   Mocht u voor een leren USB drive kiezen, vergeet dat niet de mogelijkheid om uw catalogus, brochure of ander promotioneel materiaal van te voren te uploaden.

We hebben een breed aanbod aan accessoires voor uw leren USB stick, inclusief presentatie dozen die ook bedrukt kunnen worden. U kunt ook sleutelhangers en keycords toevoegen.