Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  August 27, 2014

De moderne manier om uw bedrijf te promoten – Promotionele USB Sticks

custom branded usb flash drivesOm hun producten of services te promoten, analyseren bedrijven uitgebreid welke promo artikelen en oplossingen ze kunnen inzetten in hun reclame en marketing strategieen. Alleen de meest effectieve tools worden gekozen, diegene die de meeste klanten brengt, dat is een vitaal onderdeel van elk bedrijf. En gezien het grootste deel van de mensen een persoonlijke laptop, computer, notebook of andere technische gadgets gebruikt, bieden bedrukte promotionele USB flash drives een van de meest gevraagde oplossingen in het het promotionele markt segment.

Bedrukte USB sticks

Om eerlijk te zijn, het meest belangrijke aspecte wat bedrijven aantrekt in bedrukte USB stick, is de prijs en wat bedrijven ervoor terug krijgen wanneer ze hun producten of diensten ermee promoten. De klassieke manier om te adverteren, het gebruik van brochures, flyers of ander geprint materiaal overbodig, voornamelijk omdat potentiele klanten moe worden van dergelijk promotiemateriaal en omdat het ze geen meerwaarde brengt, waardoor het weggegooid wordt of maar half gelezen. Dus al het werk, moeite, tijd en kosten wat in deze manier van adverteren geinvesteerd is, is weggegooid geld. Het verdwijnt in de prullenbak binnen een minuut.

Promotionele USB memory drives

Imprinted Promotional USB Flash DrivesDe promotionele USB memory drives geven uw klant het gevoel dat ze iets waardevols en handig aangeboden krijgen. En zelfs als uw mogelijke klanten het materiaal wat u op de stick hebt staan, wegdoet nadat het gelezen is, uw naam en logo staat nog steeds op de stick, waardoor uw naam onder de aandacht komt elke keer als het gebruikt wordt. Aan de andere kant, kunt u uw informatie op de USB flash drive beschermen tegen wissen, zeker als het niet teveel geheugen in beslag neemt. U kunt foto’s van uw producten, verkoopslijsten, verschillende product beschrijvingen of contactinformatie opslaan, maar wel op zo een wijze dat dit niet der meerwaarde van uw relatie geschenk verminderd. Dit is, zoals eerder gezegd, voornamelijk de geheugen en opslag capaciteit. Als u dit in acht neemt, zullen uw potentiele klanten uw geschenk niet negeren en u krijgt meer publiciteit voor uw merk. U heeft vele uithangborden die uw bedrijf promoten rondlopen terwijl het u weinig meer heeft gekost. B

Standaard bedrukte USB flash drives

Terwijl standaard bedrukte USB flash drives voor erkenning van mensen voor uw bedrijf zorgen, wanneer men ze van dichtbij bekijken, zorgen op maat gemaakte promotionele USB drives ervoor dat u meteen in het oog springt bij potentiele nieuwe klanten. U heeft meteen een aanknopingspunt voor een gesprek over waar het bedrijf of uw product voor staat. Wanneer mensen uw merk zien, hebben ze meteen een positieve referentie aangaande uw product, organisatie of diensten. En dit gebeurt allemaal vroeg of laat.

Dus als u op zoek bent naar een speciale manier om uw producten te promoten of eens op een andere manier te adverteren, dan zijn promotionele USB flash drives een goed hulpmiddel. Het effect van deze kleine gadgets is groot.