Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  December 5, 2014

Onze Bestseller – Twister USB

Twister-USB-flash-drive

De Twister USB Drive is een van de meest populaire USB sticks die u kunt krijgen, dit is mede dankzij zijn innovatieve, robuste en handig ontwerp. U kent hem wellicht ook als flip en klep USB sticks, dankzij zijn draaibare dop blijft de USB connector niet alleen beschermd maar als de stick in gebruik is, dan de dop niet kwijt raken.

Innovatief design

Dankzij de evolutie van technologie, zijn we in staat om informatie op steeds kleinere apparaten op te slaan. Maar de compactheid is niet het belangrijkste als het om de kwaliteit van een USB stick gaat, want wees eens eerlijk, vaak raken USB sticks kwijt, gaan ze stuk of verdwijnen ze in een lade. Daarom is een innovatoef, robuust en handig design nodig om de perfecte USB stick te maken – en die u altijd bij u kunt hebben, zonder bang te zijn dat het kapot gaat of dat u hem verliest.

Gepersonaliseerde Twister USB

Terwijl andere USB sticks altijd een dop hebben die erg makkelijk kwijt raakt, heeft de Twister USB een aluminium clip dat gedraaid kam worden en de USB stick beschermd. De rubberen behuizing en de aluminium clip zorgen ervoor dat dit een van de stevigste en meest robuuste producten is wat u kunt kopen. De aluminium clip vervangt de dop en is erg handig omdat deze nooit verloren kan gaan. En het ziet er ook nog eens goed uit , zeker als het gepersonaliseerd is met uw bedrijfslogo, een ideaal cadeau voor uw partners en medewerkers. De metalen clip kan ook aan beide kanten in huisstijl worden bedrukt of gegraveerd.

Maat en Accessoires

De 55 x 16 x 9 mm stick is ook verkrijgbaar met een keycord of een key ring, zodat u het aan uw sleutelbos kunt hangen en altijd bij u heeft. Deze zijn in vele verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar zodat de rubberen behuizing bij de kleuren van uw huisstijl en logo past.

Technische specificaties 

De Twister USB is verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten: 128 MB, 256 MB, 512 MB, 1GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB and 16 GB. De Twister USB Drive kan tot een flinke 16 GB opslaan, zodat u uw meest belangrijke documenten altijd bij u heeft. De flash drive heeft een snelle USB 2.0 Certified port die een snelle data verwerking garandeerd en is ook compatibel met de USB 1.1. De drive heeft een gemiddelde snelheid van 3-8 MB/Sec voor schrijven en 8-15MB/Sec voor lezen, en heeft geen externe stroombron nodig.