Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  March 10, 2015

Pantone matching bedrukte memory sticks

Als je promotionele USB memory drives aanschaft voor je marketing activiteiten, reclame evenementen of gewoon als geschenk tijdens een beurs, zorg er dan voor dat hun hoesjes in een panetone matching kleur zijn. Het is een zeer simpele en efficiente manier om je geschenken er goed uit te laten zien. Het enige wat je hoeft te doen is de een van de kleuren van je logo of thema kiezen en dan het buitenste omhulsel in deze kleur te bestellen.
pantone matched memory sticks

Ondanks dan het bedrukken van een standaard promotionele USB flash drive met je logo, naam of boodschap er goed uit kan zien, wanneer je van panetone matching gebruik maakt, wordt de lat nog hoger gelegd en toon je aan dat je moeite hebt gedaan wat weer voor meer waardering van je klanten zorgt.  En daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van panetone matching. Tegenwoordig, mede dankzij de grote concurrentie tussen de fabrikanten van USB sticks, kun je kiezen uit elke gewenste kleur – zonder extra kosten. Er is geen minimum bestelling meer of dure set up kosten.

En daarbij zou het ontwerp team van je leverancier ook in staat moeten zijn om een preview te maken van hoe je promotioneel product eruit zal zien wanneer het met jouw kleur wordt panetone gematcht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het er niet goed uit zal zien of dat het pijn aan je ogen gaat doen. Als je het niet mooi vindt, dan pas de simpelweg de kleur aan totdat je de perfecte tint hebt gevonden wat je reclame of marketing campagne onderstreept. I

Maar hou rekening met productie tijden. Of nee, doen maar niet. Tegenwoordig maakt het geen verschil meer of je een standaard promotionele USB flash drive aanschaft of een panetone matched. De productie en levertijd zou hetzelfde moeten zijn. Hou gewoon rekening met de standaard 14 dagen tussen bestelling en levering, maar als je haast hebt, dan kan de leveracier – afhankelijk van wat je besteld hebt – dit ook sneller leveren.

pantone bookOok het verpakken is iets om rekening mee te houden als je een pantone matched USB memory drive overweegt. Als je een goede indruk wilt maken wanneer je uitdeelt, combineer het dan met een bedrukt of gegraveerd blikje welke qua kleur bij de USB aansluit, het gehele pakket zal er dan geweldig uitzien! Het zal voor een ‘wow’ effect zorgen en dan is in elke reclame en marketing campagne gewild. Het zal je investering zeker de moeite waard zijn.

Elk bedrijf of onderneming wil ervoor zorgen dat hun klanten of partners aan hen herinnert, waardeert of uiteraard gebruik van maakt – zoals promotioneel bedrukte USB sticks – en daardoor men positief aan het merk of bedrijf denkt.

 Wat Is Pantone Matching