Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  december 15, 2014

Polsband USB Flash Drives

wristbandusb

De polsband USB flash drive is een geweldig idee voor jonge mensen die altijd onderweg zijn. In het huidige smartphone tijdperk is het heel gemakkelijk om altijd en overal uw bestanden en informatie bij de hand te hebben en een hands free apparaat is een geweldig voordeel. Terwijl USB sticks gemakkelijk verloren kunnen gaan, hoeft u met dit innovatieve design niet bang te zijn dat u uw data verliest want u heeft het letterlijk bij de hand en heeft er gemakkelijk toegang toe.

De USB polsband flash drives zijn gemaakt van stevig rubber dat kan worden aangeschaft in een breed pallet aan kleuren naar keuze. De rubberachtige band is ook om de USB drive te beschermen. Ze zijn ideaal voor adverteren want ze hebben een brede ruimte om te bedrukken en kan daarbij uw boodschap en slogan ten toon stellen. Het feit dat de armband overal naartoe gedragen wordt zorgt voor grote zichtbaarheid van uw merk. De USB armbanden zijn zeer gebruikelijk voor een jonger publiek, ze kunnen worden gepersonaliseerd en zien er ook nog eens geweldig uit. Muziek festivals, school evenementen, musea, noem het maar op, al deze evenementen kunnnen baten bij deze innovatieve technologie. Hier een paar voorbeelden van gebruik:

 

De polsband USB Flash drive voor scholen en universiteiten

USB polsbanden en USB armbanden komen goed aan bij jongeren en zijn daarom zeer geschikt voor scholen. Ze kunnen gepersonaliseerd worden in de huiskleuren en met het logo of bedrukt worden met een belangrijke boodschap. Studenten moeten altijd gemakkelijk toegang hebben tot hun digitale documenten wanneer ze onderweg zijn, dus waarom het ook nog niet eens extra stijlvol maken?

USB polsband voor festivals

De polsband USB Flash Drive is geweldig voor muziek evenementen, festivals en culturele evenementen omdat het van te voren met muziek of ander promotioneel materiaal geupload kan worden, zodat het geweldige souveniers van een geweldig muziek evenement zijn. Ze zijn vormvast, schok-en vochtbestendig en dus perfect om uw favoriete muziek overal mee naar toe te nemen.

USB polsband voor conferenties en seminars 

De USB polsbanden zijn ook zeer geliefd op conferenties. Zowel conferentie als seminar organisatoren kunnen promotioneel materiaal en presentaties op de USB polsband zetten en aan de deelnemers geven. Maar het creatieve gebruik van de USB polsband als marketing tool is oneindig. In principe zijn deze flash drives een perfect souvenier voor elke doelgroep waar informatie wordt uitgewisseld.