Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  September 5, 2014

De kracht van gepersonaliseerde USB Flash Drives

personalised and branded usb flash drives

Een van de meest populaire en betaalbare promotionele producten in de marketing industrie van tegenwoordig, zijn de USB flash drives. Ze worden niet alleen flink gewaardeerd en hebben een goede levensduur, op maat gemaakte custom USB flash drives hebben niet alleen voordelen voor de promotie van uw bedrijf, maar ook voor uw klanten of medewerkers als een geschenk en goed stuk ‘gereedschap’.

Naast de voor de hand liggende voordelen van op maat maken, hebben gepersonaliseerde USB memory drives het grote voordeel dat ze een continue herinnering zijn van uw merk voor uw klanten omdat de USB (bijna) dagelijks gebruikt wordt of in het zicht ligt. Dankzij deze grote zichtbaarheid, hebben gepersonaliseerde USB flash drives de impact dat gebruikers, als dan niet bewust, wederkerend met uw bedrijf zaken doet of uw producten koopt. En dit is maar een van de voordelen wat dit innovatieve marketing product te bieden heeft.

De gepersonaliseerde USB flash drives besparen kosten

In plaats van veel geld uit te geven aan inkt, papier en andere drukkosten, kunt u simpelweg uw boodschap, brochure, handleiding of andere rapporten en folders van te voren op de USB laten opslaan. Ook kunnen gepersonaliseerde USB flash drives gebruikt worden voor in house activiteiten, zoals beleid en procedures, formulieren, en andere templates die normaal geprint worden, op deze manier bespaart u veel druk en print kosten.

Een ander idee wat u kunt toepassen is het pre-loaden van de gepersonaliseerde USB flash drive met een auto-run website link. Dus, wanneer uw klant het apparaat in zijn of haar laptop of computer aansluit, wordt automatisch uw bedrijfswebsite of een andere website geopend. Dit verhoogd de traffice van uw site en vergroot de kans dat u verkoopt.  Ook kunnen automatisch bepaalde programma’s opgestart worden zodra u de promotionele USB  memory drive aansluit.

In plaats van geprinte catalogi en brochures, stappen steeds meer bedrijven over op de digitale versie, gezien dit scheelt in productie kosten. Gezien gepersonaliseerde USB flash drives lichter zijn dan een gemiddelde catalogus, zijn ook de kosten om het  naar uw klanten te versturen een stuk lager.

white and green minicartoon custom usb memory drivesMet promotioneleUSB flash drives, heeft u een slimme en milieubewuste wijze gevonden. U doet niet alleen iets goeds voor het milieu en omarmt een nieuwe wijze van zakendoen, maar u vergroot tegelijkertijd ook de interesse van een klant in uw merk, producten en diensten, en dit is iets wat heden ten dage zeer belangrijk is. En door kosten te besparen op papier en inkt, kunt u dit geld weer investeren in andere onderdelen van uw bedrijf.

Een ding moet u echter wel goed beseffen wanneer u promotionele USB flash drives aanschaft, en dat is de kwaliteit van deze marketing producten. Geen enkel bedrijf wil geassocieerd worden met producten die snel kapot gaan. U hoeft hier niet meteen de duurste USB sticks aan te schaffen, maar wel een met een levenslange garantie. Om zeker te zijn dat u het juiste product koopt, neem contact op met de promotionele marketing product consultant die u graag adviseert.

Op maat gemaakte USB Flash Drives – Bamboe