Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  August 13, 2014

Top 3 promotionele USB sticks voor studenten

Branded USB Stick

Wellicht weet u dit niet eens, maar bedrukte USB flash drives worden niet alleen door bedrijven en grote ondernemingen als promotioneel materiaal gebruikt, maar ook door scholen, universiteiten en andere educatieve instellingen. Gezien het nieuwe drukke schooljaar binnenkort weer begint, adviseren wij u drie van de meest populaire USB modellen.  Deze items werden geselecteerd gebasserd op verkoopcijfers, het marktsegment en op onderzoek van hoe studenten en docenten de USB sticks vinden en gebruiken.

De USB Twister, en alle soortgelijke versies staat onbetwist op nummer 1. Het heeft robuust doploos design en is sinds zijn introductie op de markt een grote hit. Het wordt voornamelijk gewaardeerd door mensen die willen focussen op hun werk en niet op het zoeken vam de dop. De USB Twister is en blijft het beste item om deze behoefte te bevredigen, misschien omdat het zijn werk juist zo goed doet: het houdt de dop mooi bij de hand voor werk en prive data opslag. Vanwege de uitgebreide keuze aan kleuren, in principe welke kleur u ook maar wilt, de  hard impact rubber body kan in elke kleur gemaakt worden, en zijn geborstelde aluminium cap kan bedrukt worden met uw logo of reclame boodschap. Dezen kunnen erop gedrukt of gegraveerd worden, het resultaat zal schitterend zijn. De USB Twister heeft ook een keyring en een keycord sluiting, zodat de digitale data altijd in de buurt van de eigenaar is en blijft.

USB WristbandEen andere populaire flash drive is de USB polsband. Het is het ideale geschenk voor laastejaars die de onderwijsinstelling verlaten of als een beloning voor een goede presetatie, maar dat niet alleen. Ze zien er cool en grappig uit, maar tegelijkertijd zijn het zeer functionele en lichtgewicht promotionele items.  De beste manier om dit product te bedrukken en met ‘screen printing’ en het kan aangepast worden aan de iedere kleurstelling. De USB Polsband kan worden gedragen tijdens het sporten of vrije tijdsactiviteiten gezien het zeer eenvoudig en comfortabel om de pols sluit, en uw data veilige en gemakkelijk toegankelijk houdt.

USB LanyardHet laatste product wat we met u willen delen is de USB Flash Yard. Ook wel bekend als de keycord USB, deze extreem draagbare flash drive is de perfecte combinatie tussen een USB stick en een key cord.  Het biedt een groot oppervlakte om met uw logo of verschillende reclame boodschappen te bedrukken. Door het gebruik van screen printing ziet het er geweldig uit. Het is zeer populair onder actieve mensen, daarom is het ook een van de beste keuzes voor studenten van scholen en universiteiten. De USB Flash Yard heeft ook een veiligheidsclip, zodat de dragen niet gewond kan raken was de keycord ergens achter blijft haken.

 

De snelste USB Flash Drive