Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 17, 2014

Voor schrijvers – Bedrukte USB Pennen

usb-pen

Een pen is een van meest populaire promotionele items aller tijden. Gepersonaliseerde promotionele pennen worden in allerlei vormen en maten weg gegeven, zeker gezien het feit dat iedereen wel eens een pen nodig heeft, is dit een geweldig marketing instrument geworden. Iedereen gebruikt pennen, dus het is een goede keuze om hiermee uw bedrijf te promoten. Het kan bijna niet misgaan wanneer u uw logo op een pen laat drukken en deze tijdens marketing campagnes weggeeft.

Als u ervoor kiest om uw bedrijf te promoten door middel van promotionele pennen, dan is het de truuk om te weten hoeveel u moet investeren om resultaten te behalen, zonder hiermee een flink gat in uw budget te slaan. Als u voor een goedkoop model kiest, dan bespaart u weleenswaar geld, maar u zult op de lange termijn geen goede indruk achterlaten en daarbij zal men het vanwege de lage waarde gemakkelijk verliezen en vergeten.

Bedrukte USB Pen

Een nieuwe en gewaardeerde opvolger van de promotionele bedrukte pen, is de USB pen. Dit revolutionaire product werkt net als een gewone pen, maar heeft ook nog een ingebouwde USB. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en het is een geweldige manier om de functionaliteit van een gewone pen met een moderne USB flash drive te combineren. Ondanks dat het een relatief nieuw product is, is het inmiddels al een van de meest successvolle modellen geworden. Door het combineren van de kwaliteit van een traditionele pen met de meerwaarde van moderne technologie, is dit een geweldig geschenk voor elke doelgroep.

U zult nu waarschijnlijk wel verwachten dat dit een stuk duurder is dan ‘gewone’ bedrukte pennen, maar niets is minder waar. Promotionele USB sticks zijn de laatste jaren steeds goedkoper geworden en inmiddels ook voordelig in lagere oplages van 50 stuks verkrijgbaar.

Een ander bijkomend voordeel van een bedrukte USB pen in vergelijking met een normale pen is dat u van te voren al informatie zoals een catalogus op de USB kan laten zetten, op deze wijze kunt u uw diensten en producten ook op een andere manier onder de aandracht brengen.

Dus, de USB pen is een geweldig geschenk gezien het gebruikt kan worden om notities te maken, maar ook om belangrijke bestanden op te slaan. In plaats van een gewone pen, kunt u overwegen een USB pen aan te schaffen. Ze zijn goedkoper dan u denkt en het maakt een goede indruk op zakenrelaties, klanten en medewerkers. En daarbij zijn producten die meer zijn dan dat ze op het eerste gezicht lijken, altijd een stuk aantrekkelijker. USB pennen zijn geweldige kleine gadgets en trekken veel aandacht. Als ze dan ook nog eens bedrukt zijn met uw logo, zal ieder uw merk onthouden!