Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  January 5, 2015

Voordelen van een draadloze USB muis

wireless-usb-mouse

Veel draadloze apparaten, inclusief de USB muis, worden per dag populairder. Hier zijn een aantal voordelen van een draadloze muis en redenen hoe een bedrukte draadloze USB muis uw bedrijf kan promoten.  Draadloze apparaten worden steeds populairder onder consumenten en uw klanten omdat ze voor productiviteit en gemak zorgen, maar ook voor minder kabels en rommel op uw bureau, wat als een van de grootste voordelen wordt beschouwd.

  • Als u een draadloze USB muis gebruikt, wordt het bereik van uw laptop of computer groter dan als u er een met een snoer gebruikt, dus u heeft meer flexibiliteit om aan uw projecten te werken en in een comfortabele positie te zitten. Ook, als u een USB muis gebruikt, hoeft u geen muismatten meer te gebruiken dankzij de infrarood technologie. En ook de ‘balletjes’ in de muis hoeven niet meer schoon gemaakt te worden.
  • Als u veel onderweg bent en u van verschillende plekken werkt, is de draadloze USB muis een ideale reisgenoot gezien het door zijn formaat erg gemakkelijk bij uw laptop gepakt geworden kan worden en overal mee naar toe genomen. De draadloze muis biedt veel voordelen vergeleken met hun soortgenoten met draad, en ze worden steeds mee gebruikt door forenzen en mensen die veel voor hun werk reizen. De extra kosten voor de aanschaf van een draadloze USB muis wegen zeker op tegen alle voordelen en flexibiliteit die het biedt.
  • Ook als promotioneel materiaal kunnen USB muizen een ideale keuze zijn gezien het veel ruimte biedt om te laten bedrukken met uw logo. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf of uw doelgroep, een draadloze USB stick kan een goed idee zijn als u een apart maar zeer effectief promotioneel geschenk wilt geven.

Mocht u in de IT, online marketing of een andere web gerelateerde industrie werken, dan is de draadloze muis een ideale promotioneel geschenk wat u letterlijk in handen van uw klanten kunt leggen. Ook zijn draadloze USB muizen ideale geschenken voor conferentie organisatoren omdat ze zeer gemakkelijk in verschillende ruimtes te gebruiken zijn wat veel flexibiliteit oplevert. Een bedrukte USB muis kan uw bedrijfspopulariteit vergroten en eventueel nieuwe klanten opleveren. Dus bestel ze als geschenk voor uw medewerkers, relaties en klanten!