Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  november 14, 2014

Waarom USBs geweldig zijn voor het arbeidsmoraal

usb-sticks-for-employees

Eerste dag op het werk

De eerste werkdag van een nieuwe baan kan behoorlijk intens en chaotisch zijn; veel luisteren en veel onthouden. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw (nieuwe) personeel een speciaal ontworpen en bedrukte USB flash drive, waarop alle belangrijke informatie op staat, te geven? Nuttige zaken zouden bijvoorbeeld het volgende kunnen zijn:

  • Een personeelslijst met functies, telefoonnummers, foto’s en contact informatie
  • Een kopie van hun contract
  • Een plattegrond van het kantoor en het bedrijfsterrein
  • Belangrijke weblinks
  • Verplichte lectuur
  • PowerPoint presentaties
  • Zorg en pensioen plan

De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw nieuw medewerkers zullen zich meteen op hun gemak voelen in hun nieuwe functie door de geleverde informatie. Onze USB flash drives worden zeer gewaardeerd en hebben een lange levensduur, wat inhoudt dat waardevolle informatie niet gemakkelijk verloren gaat of corrupt wordt.

Wat ook mogelijk is – onze USB drives kunnen vooraf geupload worden met relevante informatie, van Powerpoint presentaties en software tot catalogi en flash presentaties.

Simpel!

…ook uw huidige medewerkers

 

Het zijn niet alleen uw nieuwe medewerkers die kunnen profiteren van een gepersonaliseerde USB flash drive. Het is belangrijk om verschillende apparaten te hebben voor zakelijk en prive. Een apparaat kan bijvoorbeeld corrupt worden of verloren gaan. Als uw personeel hun USB gebruiken om bijvoorbeeld films en muziek te delen met vrienden, bestaat de kans dat virussen hun weg naar de USB weten te vinden.

Dit kan als resultaat hebben dat belangrijke werkgerelateerde documenten aangetast worden, en dat is niet wat de baas te horen wil krijgen.

Met een op maat gemaakte USB drive bedrukt met het bedrijfslogo, wordt uw personeel er altijd aan herinnerd om werk ern persoonlijke bestanden apart te houden. Dus ze zullen er nu wel twee keer over nadenken voordat ze al hun werk bestanden mee naar het huis van een vriend nemen. Door een ‘werk’ USB flash drive aan te bieden kan dit deels voorkomen.

Iedereen houdt van een cadeautje

Wie houdt er nou niet van een gratis cadeau zo nu en dan? Geef uw personeel uniek ontworpen USBs en u kunt ervan opaan dat uw personeel blij zal zijn om deze aan te nemen en te gebruiken. Door het kiezen van een op maat gemaakte USB, zorgt u er ook voor dat uw bedrijf constant onder de aandacht is.

Deze gedachte zal zeer gewaardeerd worden door uw personeel, want het is een teken van waardering van het bedrijf naar hen toe.

Een USB drive is meer dan een bedrukte sleutelhanger!

Tuurlijk, een bedrukte sleutelhanger is een goede manier om uw boodschap over te brengen, maar het is best wel saai en heeft maar een taak: sleutels bijeen houden. De USB aan de andere kant verzorgt veel extreem handige taken die meerdere malen per dag nodig zijn en gebruikt worden.

Medewerkers – zowel oud als nieuw-maken echt gebruik van hun gepersonaliseerde USB drives. Van het opslaan van hun belangrijkste documenten en de mogelijkheid om deze mee te nemen naar huis of op reis, tot de mogelijkheid om hun werk gemakkelijk met collega’s te delen. Wij verkopen alleen hoogwaardige producten met een lange levensduur.

Voor boven staande redenen zijn gepersonaliseerde USB drives een geweldige manier om uw personeel een moraal boost te geven.

Voor meer informatie over onze producten en wat het beste bij u past, neem contact op met onze adviseurs.

Share Button