Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  November 7, 2014

Waarom voor een op maat gemaakte USB flash drive kiezen

minion-usb-flash-drive

Er is een groeiende vraag naar bedrukte promotionele producten zoals bedrukte USB sticks, dus waarom niet een op maat gemaakte USB stick bestellen? Op deze manier heeft u unieke bedrukte USB flash drives voor uw bedrijf en het is ook nog goed betaalbaar.

USB ontwerp

De enige beperking voor het ontwerpen van uw eigen USB is uw hoe u uw eigen verbeelding beperkt. De USB Flash drives worden gemaakt van buigbaar PVC ruvver en u kunt uit verschillende kleuren en maten kiezen. De mooie aan dit soort promotionele USB sticks is dat uw bedrijfslogo niet na een tijdje eraf kan slijten want uw huisstijl en logo is volledig geintegreerd in het product zelf.

Ook met op maat gemaakte USB sticks kunt u zelf bepalen hoeveel opslagcapaciteit de USB heeft en u kunt er accessoires zoals keyrings en keycords. Ieder die regelmatig een computer gebruikt zal een gemakkelijk mee te nemen gepersonaliseerde USB stick als geschenk zeker waarderen. Ze zijn veelzijdig en kunnen als back up gebruikt worden om belangrijke informatie op te slaan of om bestanden te delen van de ene computer naar de andere.

Denk eraan dat u iedere vorm van een gepersonaliseerde USB memory stick kunt bestellen; bedrijven hebben al allerlei vormen besteld, van de vorm van hun logo of mascotte tot complexere ontwerpen zoals dieren, auto’s, mensen, vliegtuigen of echte creative USB in de vorm van etenwaren. U kunt zelf een USB stick laten maken in de vorm van uw nieuwste product of iets laten ontwerpen wat bij uw bedrijf past;  bijvoorbeels als u eigenaar van een muziekwinkel bent, kunt u een USB stick in de vorm van een gitaar laten ontwerpen om uw zaak te promoten.

Creatief bedrukte USB sticks kunnen op verschillende manieren in Marketing en PR campagnes worden ingezet. U kunt het gebruiken voor een nieuw product wat u gaat lanceren  of voor acties op sociale media of als geschenk geven om uw bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Marketing specialisten kennen de toegevoegde waarde van promotionele artikelen die regelmatig ook gebruikt worden, in plaats van ergens in een lade verdwijnen. Een op maat gemaakte USB flash drives kunnen ervoor zorgen dat uw merk elke dag in het leven van uw klant present is, als subtiele herinnering dat uw bedrijf er is om hun behoeftes te vervullen.

bespoke-usb-minions

Share Button