Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  augustus 6, 2014

9 creatieve bedrukte USB drives die indruk maken

In het hedendaagse zakenleven is zichtbaarheid net zo belangrijk als het leveren van goede kwaliteit en service. Een effectieve oplossing is het promoten van uw bedrijf door middel van ‘branded’  promotionele geschenken en accessoires.  Maar om hier het maximale van uw relatiegeschenken te benutten, moet u zich op specifieke klanten in uw business segment richten. Om dit te realiseren, stellen wij u een aantal ideeen voor; 9 creatieve en in huisstijl bedrukte USB flash drives die uw merk kunnen promoten en waarde toevoegen.

USB Polsband

Als u voor de tradionele siliconen polsband gaar, kunt u kiezen voor de kleurrijke USB polsbanden. Deze wordt veelvuldig gebruikt door liefdadigheids – en ontwikkelingssamenwerkingsinstellingen. Maar ook andere organisaties maken gebruik van deze promotionele USB polsband. U kunt uw naam of slagzin erop laten drukken en ze uitgeven als een cool geschenk voor een hip publiek.

wristbands-usb

USB Polsband van leer en metaal

Maar waarom kiest u niet een modieus item zoals een leren of metalen polsband, want ook deze worden met een USB flash drive uitgerust. De jongere generatie zal dit geweldig vinden en het is meer dan praktisch. Druk uw logo or boodschap erop en iedereen zal dit zien zodra de persoon die het draagt ermee gaat zwaaien. Fitness centra en zelfs onderwijsinstellingen kunnen op deze eigentijdse en modieuze wijze hun merknaam aan de wereld bekend maken.

leather-usb-wristband

USB Credit Card

Bij vele zakelijke meetings worden visitekaartjes uitgewisseld, deze eindigen vaak in een bureaulade of erger, in de prullenbak. Met de USB Credit Card modellen, op maat gemaakt als business card zal dit niet het geval zijn. Ze passen perfect in de portemonee van uw potentiele klant and kunnen worden gebruikt als een opvallende USB drive. En wat het belangrijkste is, uw merk krijgt een hoop positieve aandacht.

credit-card-usb

USB Web Key

De USB Web Key mailer is een ander alternatief om uw bedrijf te promoten. Deze promotionele producten kunnen worden uitgegeven op beurzen, conferenties of kunnen zelfs naar uw klanten worden opgestuurd. Zodra ze worden aangesloten op een computer, leidt de USB Web Key de ontvanger direct naar uw website of promotionele web catalogus.

web-key-usb

USB Pen Drives

Dit zijn extreem efficiente gebruiksartikelen. U biedt uw klanten in een klap een pen van top kwaliteit en een USB flash drive en dat alles met uw naam of bedrijfslogo erop. De USB Pen Drives doen het goed bij een breed publiek en ze zorgen voor geraffineerd, stijlvol gevoel van elegantie wat goodwill voor uw bedrijf kweekt.

pen-drives

USB Bamboe

De USB Bamboe is in principe een twee in een item. Het zorgt er niet alleen voor dat uw merk zichtbaar is, maar het maakt ook een statement over uw ‘groene gedachten’ en milieubewustheid.  Groen zakendoen en eco bewustzijn wordt steeds meer populair, zelfs bij top merken. Dus waarom niet op deze trein springen en mee te doen aan deze trend met uw eigen milieu bewuste intenties. De bamboe USB flash drives dragen uw logo op een zeer elegante en simpele wijze.

bamboo-usb

USB Zwitsers mes

Al u uw merk op een gerafieneerde wijze wilt promoten, dan biedt deze USB stick de perfecte oplossing. Een Zwitsers mes met een ingebouwde USB flash drive is een cadeau dat de meeste mensen met plezier in hun zak steken. En met uw logo er vol trots op gedrukt, zal uw bedrijfsnaam nooit ver uit de gedachten van uw klanten zijn.

swiss-knife-usb

USB Flessen opener

Waarom geeft u uw belangrijkste klanten niet een USB flessen opener? Als een geheugensteuntje dat de beste plek om een drankje te doen is bij u. Dit item is een ideaal geschenk voor mensen die van een of twee drankjes ’s avonds houden het zij bij hen thuis of in uw etablissement. Het is een effectieve, compacte en gave manier om op te vallen en nieuwe klanten aan te trekken.

bottle-opener-usb

USB Stick in de vorm van een gitaar

Als uw bedrijf ook maar ergens gerelateerd is aan de muziek of entertainment industrie, dan zorgt de USB stick in de vorm van een gitaar ervoor dat uw klanten deze graag bij zich dragen. Het kan ook op maat gemaakt worden met een Elvis motief en andere Bling Bling, het gaat allemaal om de show!

guitar-usb