Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  augustus 4, 2014

Creëer uw eigen USB flash drive ontwerp

U kunt vele promotionele USB sticks in onze portfolio vinden en de meeste zijn geselecteerd omdat ze bestseller zijn of vaak gevraagd zijn.Maar we weten ook dat er ondernemingen en onderwijsinstellingen zijn die uniek promotiemateriaal willen hebben, producten die alleen door hen gemaakt kunnen worden of ontworpen met een USB ontwerp tool. 

custom-usb-drives

Als u uw eiegen ontwerp wilt maken, kunnen wij u helpen met de interne onderdelen van het apparaat, zoals de controller chips, de centrale USB flash memory en de USB connector. Want deze zijn in de praktijk moeilijk zelf te maken. Het enig waar u dan zelf aan hoeft te denken is de vorm en ontwerp van uw eindproduct, al het andere is standaard en kunnen wij voor u verzorgen.

Wanneer u het als een school project of ontwerp wedstrijd aanzet, kunnen wij voor u het beste ontwerp in productie nemen en maken zodat uiteindelijk de hele school een specifiek ontworpen USB stick heeft. Ifmodel of USB stick. Maar ook, mocht u product voor commerciële doeleinden willen inzetten, kunnen we u aanbieden om gezamenlijk het product te ontwerpen en te promoten, zodat uw school of bedrijf hier de inkomsten van derft.

Ook wij kunnen voor u ontwerpen, volledig gebaseerd op uw producten, huisstijl, ind vorm van uw logo of iets anders wat aan uw business is gerelateerd, allemaal geen enkel probleem.Wij gaan graag de uitdaging aan!

Stuur ons simpelweg een grof idee of wat foto’s van uw product. Wij kunnen dan een indruk generen van uw website of product folders. Geen zorgen, u hoeft ons geen CAD bestanden of gedetaileerde tekeningen op te sturen!

Of u nu uw eigen gepersonaliseerde USB flash drive wilt maken of dat u onze hulp wilt om uw ideeën te verwerkelijken, neem contact met ons op en spreek met ons team. U kunt contact gegevens op onze website vinden.

Wij horen graag van u en ontwikkelen graag samen uw unieke en aantrekkelijke gepersonaliseerde USB stick.

 

custom-usb-sticks