Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  februari 12, 2015

Een kaart die meer opslaat dan alleen persoonlijke data…


Ondanks het feit dat er ontelbare mogelijkheden zijn om informatie online te delen, visite kaartjes blijven tot op zekere hoogte de meest gebruikte manier om contact informatie te delen. En dit is dan ook de reden waarom de uitvinders van SwivelCards een ingenieuze manier hebben om de traditionele visite kaartjes te verbeteren in plaats van te vervangen, door simpelweg een ingebouwde USB port toe te voegen waardoor je de mogelijkheid hebt om meer dan alleen persoonlijke data (zaols naam, telefoonnummer, en emailadres)  te delen.

Verbeterde USB business cards

Met de verbeterde USB visite kaartjes kan je praktisch elk type informatie delen: een fotogallerie, een video chat, of zelfs zakelijke voorstellen en presentaties. Of ieder ander type digitaal materiaal dat bij jouw boodschap aansluit. En mocht je kiezen voor een op maat gemaakt visitekaart model, heb je ook nog eens de mogelijkheid om zeer efficient je bedrijf en diensten te promoten en te adverteren. In tegenstelling tot traditionele USB drives, hebben USB visitekaartjes een groter te bedrukken oppervlak waar je jouw logo kan laten zien en daarmee de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot.

SwivelCards werkt met een simpel principe. Wanneer het gegeven wordt, ziet het eruit als een normaal visitekaartje, vlak en gemakkelijk te bewaren en mee te nemen. Maar dankzij hun vouw mechanisme, verschijnt, wanneer het gevouwen wordt, een pop-up USB drive met voldoende opslagcapaciteit om alle essentiele data wat je wilt delen op te slaan. Met de web key functie kan je zelfs iemand naar andere online data sturen wat je elk moment kunt bewerken of verwijderen.

Om hun product verder te kunnen ontwikkelen, voeren de uitvinders op dit moment een campagne op Kickstarter om $10,000 bijeen te krijgen. Het geld zou hun de mogelijkheid bieden om het product verder te verfijnen en uit te werken zodat de gebruikers kunnen traceren waar en wanneer de kaart is gebruikt.

intellipaper-card

Gezien het visitekaartje als perfect werkt en het bestuurssysteem goed werkt, kunnen klanten een set van 200 visitekaarten bestellen tegen een donatie van $259. Er zijn echter maar acht verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Als je geinteresseert bent in volledig op maat gemaakte afbeeldingen voor je set van 200 visitekaarten, dan kost dit je $419.

Het mag duidelijk zijn dat de SwivelCards niet bepaald goedkoop zijn. Maar als je ervan overtuigd bent dat een eerste indruk het verschil maakt, dan is dit een visitekaart waar je zeker een diepe indruk mee achter laat. En als je   hun stijlvolle verschijning en gemak in acht neemt, dan mag het duidelijk zijn dat dit een zeer succesvol marketing en reclame middel kan worden, met name voor zakenmensen die altijd onderweg zijn en van de voordelen die een draagbaar, handzaam USB visitekaartje met zich mee brengt.