Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

Bestellen

Artwork voorbereiden

Art Work – Onze printers vereisen Adobe Illustrator (.AI) of Photoshop (.EPS) vector bestanden. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Wanneer het logo op deze manier aangeleverd wordt, kunnen we binnen 1-2 werkdagen een definitieve voorbeeld illustratie aanbieden.

Een goed begin is het halve werk en bespaart je tijd. Wanneer je niet  je logo in de benodigde extensie kan aanleveren, laat het ons dan even weten, dan kunnen we je hiermee helpen.

PMS Colors – PMS (Pantone Matching System) is de universele standaard voor kleur matching. Deze wordt gebruikt om een correcte kleur match te krijgen. Het meesturen van de PMS numbers zorgt er voor dat de geprinte kleuren het best overeen komen met je originele logo design. Weet je niet precies wat de PMS nummers zijn? Check het even bij je grafisch ontwerper.

Productie en Levering

Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Wanneer je gepersonaliseerde verpakking wilt dan kunnen we dit vanaf 500 stuks aanbieden. Het versturen naar bestemmingen buiten Europa is ook mogelijk, neem even contact met ons op.

Het proces is erg simpel. Nadat je het gewenste product hebt gekozen en ons je logo hebt opgestuurd, sturen we je een voorbeeld van het het definitieve product met logo toe. Wanneer deze naar wens is en we hebben de betaling ontvangen, beginnen we met de productie. Onze productie tijd is gemiddeld tussen de 5 en 10 dagen exclusief verzendtijd.

Als je ook een op maar gemaakte verpakking wilt, dan duurrt de productietijd doorgaans iets langer.

Betaalvoorwaarden

Alle orders dienen vooraf te worden betaald. Wanneer we de betaling hebben ontvangen,beginnen we met het productie proces. Tenzij we met andere andere voorwaarden akkoord zijn gegaan.

Cheque

Maak cheques over aan “USB Media LTD”