Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  juli 21, 2016

Een moderne manier om uw bedrijf te promoten

Een moderne manier om uw bedrijf te promoten

 

Bedrijven analyseren nauwkeurig promotieartikelen en promotie mogelijkheden op toepasbaarheid binnen hun eigen advertentie campagnes en marketing strategieën. Alleen de meest effectieve marketing middelen zullen worden gekozen. Met name de producten die de mogelijkheid hebben om meer klanten te genereren, aangezien dit een cruciaal aspect is voor elke onderneming. Omdat de overgrote meerderheid van de mensen dagelijks in de weer is met een personal computer, laptop, notebook of andere technologische snufjes, zijn de branded USB flash drives één van de meest gevraagde producten binnen de promotie markt.

 

USB sticks met uw logo

Om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden dat bedrijven interesse tonen voor het aanbieden van branded USB sticks is de prijs en wat bedrijven in ruil terugkrijgen voor het verspreiden van hun producten of diensten middels de gebrande usb sticks. De klassieke manier van reclame en marketing met behulp van brochures, zoals flyers en ander drukwerk is behoorlijk verouderd. Vooral omdat de potentiële klanten moe worden van deze promotionele materialen en ze geen echte gebruiksdoel hebben. Meestal belanden ze direct in de prullenbak of soms in het beste scenario worden ze gedeeltelijk gelezen. Dus al het werk, inspanning, tijd en geld wat geïnvesteerd wordt aan deze manier van reclame, wordt eigenlijk verspild. Ze belanden direct in de vuilnisbak in slechts een minuut of minder.

 

Promotionele USB-sticks

De bedrukte promotionele USB Flash drives geven uw klanten het gevoel dat er iets nuttigs en waardevols aan hen gegeven wordt. Zelfs wanneer sommige van uw  potentiële klanten het promotiemateriaal in de USB-stick verwijdert, nadat de inhoud gelezen is, zullen zij het toch even gelezen hebben. Alleen al omwille van nieuwsgierigheid. Op het product zal daarnaast nog steeds uw merk of bedrijfsnaam zichtbaar zijn wanneer het in gebruik wordt genomen. Bij elk gebruik zal de blootstelling aan uw merk of bedrijfsnaam toenemen. Tevens kan de inhoud van de USB sticks worden beveiligd tegen verwijderen, vooral als het niet teveel van de digitale data opslagruimte inneemt. U kunt foto’s van uw producten, verkoop sheets, diverse productbeschrijvingen of contactgegevens vooraf laten uploaden. Maar doe het op een manier dat het niet een te groot deel van de geheugengrootte in beslag zal nemen. Neem dit dus mee in de afweging van welke geheugengrootte u zult aanschaffen. Op die manier zullen uw klanten uw geschenk niet negeren, maar genereert het publiciteit voor uw merk. Uiteindelijk zult u veel lopende billboards creëren met uw merknaam zonder extra kosten te maken.

 

Standaard bedrukte USB sticks

De standaard bedrukte USB flash drives vergroten de naamsbekendheid van uw bedrijf wanneer ze het product zien van dichtbij. Bij de op maat gemaakte promotionele USB sticks zullen ze niet alleen dat doel bereiken, maar zal uw onderneming opvallen bij uw potentiële klanten en de mensen waarmee ze in contact staan. Ze zullen verbaast zijn over het originele geschenk, er over praten en uw bedrijf zien als een innovatieve organisatie. Als mensen uw merk of bedrijfsnaam op deze originele manier zullen zien, zal dat belangstelling wekken voor uw bedrijf en op den duur zeker nieuwe business genereren.

 

Dus als u op zoek bent naar een speciale manier om uw bedrijf te adverteren of als u zoekt naar een speciaal product voor uw marketing campagne, dan is de promotionele USB stick zeker de geschikte keus. Het is de actieve tool die uw campagne zal ondersteunen.

 

Misschien weet u dit al wel maar deze promotieproducten worden niet alleen door bedrijven of zakelijke ondernemingen aangeschaft en verspreid. Ook op scholen, universiteiten en andere instituten worden USB sticks veelvuldig gebruikt. Wegens de aanvang van het nieuwe schooljaar, bieden wij u drie van de meest populaire modellen aan binnen de usb markt. Deze items werden geselecteerd vanwege hun populariteit, het marktsegment van de personen of bedrijven die ze koopt en op basis van statistische gegevens van de mening van studenten en docenten met betrekking tot deze producten.

 

De USB Twister en zijn vergelijkbare versies is veruit de meest verkochte usb stick. Het heeft een klein, maar robuust design zonder dop. Sinds zijn verschijning op de markt, werd het meteen een hit. Het werd zeer gewaardeerd door mensen die hun concentratie hard nodig hadden voor hun werk en niet voor de dop van de stick. De USB Twister was het beste model om aan deze voorwaarde te voldoen. Het doet zijn werk uitstekend, zelf zonder een dop. Hij kan in elke gewenste kleur worden uitgevoerd. De harde impact body van de Twister kan namelijk in elke gewenste Pantone kleur worden geproduceerd. De aluminium kap kan worden voorzien van een logo of boodschap. Uw logo kan worden bedrukt middels screen printing, laser engraving of resin dome (hars sticker). Hoe dan ook, het komt er geweldig uit te zien. De USB Twister wordt standaard geleverd met een keycord, die ervoor zorgt dat digitale gegevens altijd dicht bij de eigenaar zullen zijn.

 

Een andere zeer populaire flash drive is de USB polsband. Het is het perfecte cadeau voor beginnende studenten of als een beloning voor hun goede prestaties. Maar dat niet alleen. Ze zien er cool en grappig uit, en in dezelfde tijd zijn ze een functioneel en makkelijk te dragen promotie-item. De beste manier om dit product te bedrukken is met screenprint en kan gematcht worden met elke gewenste Pantone kleur. Deze USB polsband kan met elke sport of activiteit gedragen worden omdat hij makkelijk om je pols te dragen is. Het houdt je data veilig en makkelijk beschikbaar.

 

Het laatste product waar we wat over willen vertellen is de Flash Yard USB. Ook wel bekend als de keycord USB. Deze super draagbare flash drive is een combinatie van een keycord en een usb stick. Het biedt een groot oppervlak voor bedrukking van een logo of bijvoorbeeld van een tekst. Bedrukking met screenprint zal er fantastisch uit zien. Het is een erg populair product voor actieve mensen, dus één van de meest geschikte keuzes voor scholen en universiteiten voor hun studenten. De keycord USB wordt standaard geleverd met een veiligheidsmechanisme. Zo zal de gebruiker nooit geblesseerd raken wanneer de keycord vast blijf zitten achter iets.

 

Als je promotionele USB geheugen drives aanschaft voor je marketing activiteiten, reclame evenementen of gewoon als cadeau tijdens een beurs, conferentie, seminar of een show, dan kun je je hulzen en body’s laten matchen in de gewenste Pantone kleur. Het is een tamelijk gemakkelijke en effectieve manier om jouw weggevers er goed uit te laten zien. Het enige wat je hoeft te doen is een van de kleuren te kiezen van je logo of business thema en de buitenste huls van de USB flash drive in die gewenste kleur bestellen.

 

Zelfs wanneer je bedrukte logo, brand naam of andere tekst op de standaard gekleurde promotionele usb stick er erg goed uit ziet, zal de matchende Pantone kleur huls of body aan je klanten laten zien dat je er echt energie in hebt gestoken. Dit zullen je klanten absoluut waarderen. Daarnaast, je hoeft je niet druk te maken over de kosten van de gematchte Pantone kleuren. Vandaag, met name omdat de competitie tussen verschillende fabrieken hoog is, bieden de meeste aanbieders dit geheel kosteloos aan. Niet langer hoge minimum aantallen usb sticks voor een bepaalde bestelling, of extra kosten. Gewoon inbegrepen in de standaard prijs.

 

Ook het design team van jouw leverancier zal een voorbeeld moeten kunnen laten zien van hoe jouw promotie product er uit komt te zien met de kleuren gematcht met het logo of de merknaam. Je hoeft niet langer bang te zijn dat het er toch niet goed uit zal komen te zien. Als je het niet mooi vindt, vraag gewoon een nieuw voorbeeldontwerp aan met een andere kleur en zo vind je het perfecte, mooi uitziende product voor uw advertentie of marketing campagne.

 

Vergeet nooit rekening te houden met levertijden. Of eigenlijk nee, vergeet het wel. Op dit moment zal het aanschaffen van standaard usb flash drives met Pantone gematchte kleuren niet tot langere levertijden leiden. Ga gewoon uit van de standaard 14 dagen levertijd, maar als je een zeer strakke deadline hebt, afhankelijke van het type stick kan je leverancier de tijd vaak wel verkorten.

 

Als je denkt aan Pantone gematchte usb sticks, kunt u ook altijd een leuke bijpassende usb verpakking in overweging nemen. Wanneer je een combinatie maakt van een bedrukte of gegraveerd doosje of blik met een Pantone gematchte usb flash drive, dan creëer je sowieso een goede impact wanneer deze sticks verspreid worden onder je klanten. Het zal er in zijn totaliteit fantastisch uitzien en het veroorzaakt met zekerheid de ´wow´ factor. Iets wat zo gewenst en nodig is in elke marketing campagne of advertentie. Het zal je investering zeker waard zijn.

 

Elk bedrijf of zaak wil graag dat hun klanten of partners de bedrukte usb sticks herinneren, koesteren en bovenal ook echt gebruiken. Ten slotte is hun merk geassocieerd met dit product en daarmee geassocieerd met positieve gedachten.

 

Sinds de prehistorie werd leer gebruikt voor dingen zoals kleding, onderdak, vloeistoffen, zadels en later voor het leger en boten. Maar daar stopt het gebruik van leer niet, want leer werd namelijk ook gebruikt om wapens mooier te maken en te decoreren. Daarnaast waren er nog meer mooie manieren waarop leer werd gebruikt. Maar we willen je niet langer bezig houden met de geschiedenis van leer, we willen je liever iets vertellen over onze leren usb producten.

 

In het verleden werd leer gezien als een basic en rustiek materiaal, maar nu in tegendeel. Het wordt geassocieerd met luxe en kwaliteit. Vandaag de dag worden luxe en kwalitatieve producten gemaakt van leer. Producten als schoenen, tassen, riemen en portemonnees worden aangeboden voor premium bedragen, voelen hetzelfde aan en zien er hetzelfde uit. Krachtige merken gebruiken leer wanneer ze zichzelf willen promoten. Daarmee stralen ze kracht, macht en exclusiviteit uit.

 

Dit zijn de voornaamste redenen waarom bedrijven in de promotionele industrie lederen producten aanbieden. Het geeft de producten een gevoel van stijl en klasse. Het juiste bericht overdragen is erg belangrijk. Dus wanneer je een cadeau wilt geven aan iemand die jou erkenning, dank en waardering verdient is het dus verstandig het product weloverwogen te kiezen. Een product van leer laat zien dat je verder denkt dan standaard producten, dat je iets geeft dat een hoge exclusiviteit uitstraalt. En laten we niet vergeten, dit cadeau heeft een hoge investeringswaarde.

 

Deze toegevoegde waarde komt ook tot uiting binnen de leren USB flash drives. Wanneer hun behuizing van leer is gemaakt geeft het net dat beetje extra. De standaard plastic of metalen usb sticks doen fantastisch hun werk m.b.t het promoten van je bedrijf, maar de leren usb memorie drives geven de ontvangers de indruk dat je meer geld aan hen hebt besteed. Ze voelen zich meer gewaardeerd en bedankt.

 

usbpromotie.nl biedt verschillende leren usb sticks aan om uit te kiezen. Elke type lederen stick staat voor hoge kwaliteit lederen cadeau, maar hun waarde zal zelfs flink toenemen wanneer u de sticks aanbiedt met vooraf geïnstalleerde informatie of berichten over jouw bedrijf. The leren usb geheugensticks zeer geliefde cadeaus die warm ontvangen zullen worden. Ze kunnen een uitstekende tool zijn om uw merk, product of diensten aan te bieden.

 

Een van de meest recente marketing en advertentie tools die door bedrijven en instituties gebruikt worden zijn de USB pen drives. Vandaag de dag zijn deze zeer betaalbaar en bruikbaar als presentje of cadeau die tevens ook je bedrijfslogo of naam draagt. De prijzen van digitale opslag devices zijn namelijk flink gedaald.

 

Promotionele USB flash drives

Promotionele usb sticks worden aangeboden in zo veel verschillende vormen, maten en kleuren dat velen het moeilijk vinden een keuze te maken. Het belangrijkste aspect waar iemand naar dient te kijken bij het uitkiezen van een promotionele usb stick, is dat het type stick een sterke connectie moet hebben met het bedrijf dat het weg wil geven als cadeau. Het dient te passen bij de vorm die overeenkomt met het product dat u wilt promoten. Daarnaast zal het overeen dienen te komen met de kleur van het bedrijfslogo of de kleur van het bedrijf.

 

Tevens verschillen de behuizingen van de gebrande usb sticks erg onderling. Je kunt kiezen uit elegante houten producten, zoals de usb bamboe stick, de usb bamboe twister of de bamboe vierkante usb. Maar ook leren producten als de usb leren staaf, de usb leren sleutelhanger en de leren usb clip zijn mooie luxe opties. Of simpeler, kies voor de creatieve opties, gemaakt van verschillende typen plastic of metaal.

 

De USB POD is een van de simpele, maar zeer aantrekkelijke en bruikbare modellen binnen de usb flash drives. Het interessante design maakt het een ideaal product om jouw merk te promoten. Het is een echte eye-catcher!

 

Met een slimme mix tussen het bedrijfslogo en de juist kleurselectie, zal de USB POD bewijzen dat het een uitstekend promotieartikel is. Omdat deze stick vaak gebruikt zal worden, zal het een constante herinnering zijn voor jou bedrijf, de producten of de diensten die je wilt aanbieden. Zijn lage prijs maakt dat het een ideale optie is om dit geschenk te verspreiden onder klanten, collega’s of partners. Maar de USB POD bedrukt met uw bedrijfslogo, zal bovenal uw loyaliteit laten zien aan uw bestaande klanten en bewustzijn creëren van uw business mogelijkheden bij nieuw klanten.

 

Wanneer de USB POD sticks worden besteld vanaf 100 stuks, zal de levertijd maximum 10-14 dagen duren. De sticks kunnen zonder probleem geleverd worden met op maat gemaakte verpakking. De geheugengrootte kan aangepast worden naar gelang de wens van de advertentiecampagne, zo groot als 16GB. De sleutelhanger koord en ring worden standaard meegeleverd. Om tot slot nog mee waarde toe te voegen aan jouw promotieproduct, kunt u vooraf data laten uploaden!

 

————————————————————————————————————————