Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

Diensten

Data Preload Service

data-predload-icon
Onze USB flash drives kunnen voor-geladen geworden met content naar keuze, dit kunnen dus powerpoints zijn, pop-up websites, maar ook software programma’s. We kunnen een presentatie of ander marketing materiaal dusdanig installeren dat het direct in beeld komt zodra de cliënt zijn USB stick gebruikt.

Niet-wisbare content

drive-security-icon
Om de effectiviteit van jouw marketing campagne te garanderen, kunnen we bepaalde data zo installeren dat deze vervolgens niet meer te wissen is door de gebruiker. Dit zorgt er voor dat de USB stick gebruikt wordt zoals je voor ogen had.

Schijf Benaming

drive-renaming-icon
Waarom niet de USB schijf de naam van jouw bedrijf geven? In plaats van “e:verwijderbare schijf” staat er dan “e: bedrijfsnaam”

Individuele Personalizatie

drive-personalisation-icon
We kunnen promotionele USB sticks zo produceren dat elke USB stick zijn eigen unieke naam, nummer, barcode of welke parameter dan ook heeft. Stuur ons simpelweg een spreadsheet met hoe u het graag zou hebben en dan maken wij het verder in orde.

Disclaimer

autoplay-icon
Auto-run en vooraf geïnstalleerde functies kunnen soms minder functioneren op Mac computers. De standaard USB geheugen functionaliteit daarentegen werkt perfect zoals bij elk ander apparaat.