Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

Over ons

USB Promotiebamboo usb stick

USB Promotie staat bekend als een vooraanstaande aanbieder van hoogwaardige USB relatiegeschenken en gepersonaliseerde USB sticks – voor redelijke prijzen! Onze missie is om onze snel groeiende klantenkring een uitstekende service en product te bieden.

Waar we ons op richten

Onze specialiteit ligt in het aanbieden van hoogwaardige USB producten in duurzaam ontworpen verpakkingen. Onze producten zijn perfect voor marketing doeleinden en ideaal voor mobiele zakenmensen.

Personalisatie 

Al onze producten en verpakkingen kunnen op maat worden gemaakt en precies zoals jij wilt. Ons team bestaat uit zeer ervaren grafisch ontwerpers die garanderen dat jouw bedrijfslogo de aandacht krijgt die het verdient. Neem een kijkje op onze “Diensten” pagina voor meer informatie over Artwork & Grafische Diensten. Ook kunnen we onze drives leveren met voorgeïnstalleerde bestanden, zoals bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie.

Cutting Edge Producten

Dankzij onze directe relaties met producenten zit USB Company bovenop de nieuwste trends en markt ontwikkelingen, en dat delen we graag met jou! We kunnen hierdoor de meest innovatieve producten leveren – tegen zeer scherpe prijzen.

Betrouwbare levering

We garanderen een goede en snelle levering dankzij onze betrouwbare partners DHL en TNT. Als je haast hebt kun je van onze  2 day Express Service gebruik maken. Anders is onze normale leveringstijd 5 dagen.

Product portfolio ontwikkeling

Zoek je een bepaald product en hebben we niet?  Vertel het ons! We zorgen er voor dan voor we het zo snel mogelijk hebben, en uiteraard tegen een goede prijs! Vertel ons wat je wilt en wanneer, dan zorgen wij er voor dat je het krijgt.

Scherpe prijzen

Wil je op de hoogte blijven van alle prijs ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze prijs updates. We laten onze prijzen regelmatig zakken!

Onze business filosofie is simpel: we bieden vriendelijke, professionele service en we leveren hoogwaardige producten snel en voor een redelijke prijs. Deze insteek werkt erg goed onze klanten en ons! Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Het USB Promotie Team heet u welkom!