Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  November 19, 2014

10 opvallende USB gedreven modellen die het aanzicht van uw bureau veranderen

 

Het maakt niet uit hoe rijk uw verbeelding is, iemand heeft vast al wel uw idee ook gehad en er een USB kabel aan gehangen. Hier zijn een paar van de meest opvallende en ongebruikelijke USB metgezellen.

1. de uitsmijter

Functies: Deze professionele bodyguard beschermt uw computer elke keer weer wanneer u hem alleen laat. Ondanks dat hij geen indringers zal aanvallen, zal hij ze wel uitschelden en bedreigen wanneer ze in de buurt komen dankzij zijn sensor. “Je vraagt om een blauw oog!’ is een van zijn regels die zeker zal afschrikken!

usb-bouncer

2. Denk Licht

Functies: Probeert uw wat geld te besparen op uw electriciteits rekening? Hier heeft u uw kans. Het Denk Licht reageert op uw ype snelheid – hoe sneller uw typt, hoe helderder hij schijnt. Dus, als u uw vingers fit houdt, kunt u uw kamer met uw geweldige ideeen verlichten.

think-light-usb

3. Retro stofzuiger

Functies: Bent u het zal om uw keyboard altijd op z’n kop te moeten houden om het schoon te maken en de vele kruimels en andere ‘schatten’ die verborgen liggen op te ruimen? Deze stofzuiger neemt dit van u over! Helaas zit er geen schoonmaker bij die ook de rest van uw burau schoonmaakt.

retro-vacuum-usb

4. LED  blikjes Cooler

Functies: als een mini bar kinderen zou krijgen, dan zou het ongeveer zo uit zien. In deze LED Blikjes Cooler pas gemakkelijk een blikje en van samen delen is dan geen sprake meer! Een blauw LED licht op wanneer u het opent.

beverage-cooler-usb

5. Rijdende hond

Functies: Behalve uw bestanden opslaan, zal de rijdende hond USB zijn naam eer aan doen….tenminste zolang u hem aan een computer heeft aangesloten.

humping-dog-usb

6. Asbak USB

Functies: Deze USB zorgt er niet alleen voor dat u uw as kwijt kunt, het filtert ook de lucht. Deze asbak kan 4 sigaretten houden.

ash-tray-usb

7. EMS Muscle Mouse

Functies: Waarom tijd verspillen door naar de sportschool te gaan, terwijl u ook fit kunt worden door simpelweg gebruik te maken van een muis? Click…de spieren worden aangespannen en ga hiermee door totdat u het figuur van uw dromen heeft. Het werk als professioneel blogger klinkt niet eens zo gek, toch?

ems-muscle-mouse-usb

8. Draagbare PC slot

Functies: Wanneer u aan het volgende geweldige USB ontwerp werkt, wilt u niet dat iemand toegang heeft tot deze waardevolle plabbeb? Doe uw computer dan op slot! Plis de USB receiver in uw computer en doe de receiver in uw zak. Elke keer als u uw computer verlaat, gaat het automatisch op slot.

wireless-pc-lock-usb

9. Oplaadbaar scheerapparaaat

Functies: Werkt u veel achter de computer? Dank kunt u ervoor zorgen dat u niet ongeschoren erbi zit tijdens een overwachte Skype call.

shaver-usb

10. Retro Skype Phone

Functies: Er is absoluut geen reden waarom iemand niet meer elegant hoeft te zijn, zelfs tijdens Skype gesprekken. Het geld wat u bespaart van het gratis telefoneren kunt u besteden in iets moois.

retro-skype-phone-usb

I kan me voorstellen dat u nu denk… WAT IS HET VOLGENDE?!Share Button