Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  oktober 27, 2014

De evolutie van USB Flash Drives

We zijn destijds met ons USB avontuur begonnen, vanwege onze passie voor technologie, maar ons doel is om onze klanten aantrekkelijke en efficiente bedrukte USB flash drives aan te bieden. Maar gezien de markt veranderd en daarmee ook voorkeuren en technologie, moeten we af en toe onze oudere ontwerpen ter zijde zetten om plaats voor nieuwe te maken.

Vorig jaar konden onze klanten kiezen uit een groot aantal spannende modellen,en ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om innovatief te zijn. In plaats van altijd het nieuwste van het nieuwste en vele verschillende modellen aan te bieden, proberen we te focussen op markt relevante producten, frisse en aantrekkelijke promotionele items die succes genereren voor de merken die het inzetten.

Klanten die liever sommige van deze modellen hebben, hoeven zich geen zorgen te maken, want we zullen nog steeds schitterende alternatieven bieden voor deze exclusieve ontwerpen, alternatieven die uw marketing en reclame campagnes een flinke push geven.   En gezien we goede alternatieven hebben, zijn we ervan overtuigd dat u hier nog meer van onder de indruk zult zijn dan van de oude vertrouwde modellen.

Mocht u meer willen weten welke modellen we voor u hebben, of hoe u er een op maat kan laten maken, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op onze website, per telefoon of per email.

Kijk op onze website en ontdek onze schitterende selectie aan promotionele USB sticks. Er zit vast iets voor u tussen voor uw volgend marketing evenement.

Onderschat niet onze bestseller, de USB Twister en al zijn variaties.

De verfijnde USB Silk en de intrigrerende USB Oval

De eco vriendelijke USB Bamboe modellen

en vele andere modellen, welke uw naamsbekendheid en merk zichtbaarheid zullen vergroten om meer klanten aan te trekken.