Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  november 3, 2014

Deze USB poppetjes helpen uw bedrijf te promoten

usb-people

Terwijl het promoten van uw bedrijf door middel van USB sticks niet meer het nieuwste van het nieuwst is, blijven er wel steeds nieuwe trends en ontwerpen ontstaan die helpen uw bedrijf op te laten vallen, bijvoorbeeld door middel van gepersonaliseerde USB sticks. .

Toen USB sticks voor het eerst hun intrede maakten, hadden ze amper meer capaciteit dan een floppy disk. Tegenwoordig zijn memory sticks met 8GB praktisch de norm. Dus de opslag capaciteit is niet meer een probleem en ook geen reden om de concurrentie mee af te troeven, tegenwoordig gaat deze strijd eigelijk alleen maar over design en ontwerpen. Er zijn een hoop innovaties op het gebied van USB sticks, om deze voor practisch, klein, creatief en veelzijdig mogelijk te maken, zodat bedrijven de mogelijkheid hebben om deze promotioneel te bedrukken om hiermee hun bedrijf te promoten.

Elk bedrijf wil graag unieke, creatieve, grappige en onconventionele USB flash drives die opvallen in de menigte. Uw zakenrelaties, medewerkers of klanten zullen verrast zijn van zo een schattig en apart geschenk, dus u kunt eigenlijk niets verkeerd doen met een USB Poppetje ontwerp.

Vooral kinderen en jongeren zijn gek op dit ontwerp en zij kunnen hierdoor al hun belangrijke data bij zich dragen in een ienimienie speelgoed poppetje. Als u wilt, kunt u ook van te voren allerlei promotiemateriaal op uw USB stick laten zetten, waardoor uw bedrijf nog aantrekkelijker wordt.

USB Poppen

Een van die ontwerp ideeen is die van de USB poppetjes, een nieuw en creatief USB stick ontwerp, perfect om uw bedrijf op een unieke wijze te promoten. De grappige USB poppetjes’ hoofden functioneren als de USB connector zodat het lijkt dat wanneer het is aangesloten, het hoofd in uw computer verdwijnt en u alleen nog maar het lijfje ziet. Wat een erg grappig gezicht kan zijn.

Het gave en aantrekkelijke aan een USB pop is de mogelijkheid om deze volledig te personaliseren. De USB poppetjes zijn in vele kleuren, maten en vormen verkrijgbaar, dus u kunt heel simpel een model uitkiezen wat bij uw bedrijf past. Er is al een ruime keuze aan poppetjes en karakters beschikbaar waar u uit kunt kiezen, en ook bij deze kunt u uw logo erop laten drukken. Wat u ook kiest; een voetballer, een rugbyspeler, een tandarts, een dokter, een zakenman of een popster, alle USB sticks zijn echt leuk en uniek. Maar u kunt ook uw USB poppetje helemaal zelf ontwerpen en tot leven brengen met uw ideeen en uw bedrijfslogo.

De USB poppetjes worden gemaakt van ABS, PC of PVC, en in vele kleuren en vormen verkrijgbaar. De opslagruimte varieert van 64MB to 16GB. Probeer deze unieke USB sticks en laat uw fantasie de vrije loop.