Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  September 29, 2014

Geweldige 2-in-1 promotieartikelen

De waarde van een promotieartikel hangt sterk af van hoe gebruiksvriendelijk en handig het product is. Op de markt van promotieartikelen en ook in onze shop kunt u 2-in-1 items voor de prijs van 1 vinden. Hoezeer een promotioneel artikel gewaardeerd wordt, hangt daarvan af hoe handig het artikel is voor de persoon die het ontvangt. Wat nou als het product wat u schenkt een dubbele functie heeft en dus een dubbele waarde? Hiermee zet u heel gemakkelijk alle geschenken die uw concurrentie aanbiedt op een zijspoor. Want als u een USB pen als geschenk geeft, dan heeft de (enkele) pen van uw concurrent toch helemaal geen waarde meer, toch?!

We willen u nu graag onze vier favoriete 2-in- promotieartikelen voorstellen:

De USB Pen

Uiteraard zijn we een beetje bevooroordeeld, maar we durven hardop te zeggen dat wij de beste keuze aan geweldige promotieartikelen hebben. De USB pennen die wij hebben zijn van de beste kwaliteit die u op de markt zult vinden, en ze komen ook nog eens met een extra bonus: namelijk een extreem handig en betrouwbaar opslag medium wat tot 16GB aan data kan opslaan. Sommigen zijn ergonomisch ontworpen voor comfort, anderen dusdanig luxe dat ze speciaal voor die partners zijn die u zo waardeerd. En ze hebben verder genoeg ruimte voor uw logo, bedrijfsnaam of merknaam.

usb-pens

Telefoon houder en beeldscherm cleaner

Dit is een product wat een gave telefoonhouder is welke uw smartphone niet alleen veilig houdt, maar ook schoon. Ze komen in elke kleur en hebben veel ruimte om uw logo of slogan op te laten drukken

phone-holders

Laser Pointer Pen

De laser pointer pen kan een geweldige tool zijn die u dagelijks op het werk kunt gebruiken. Wees eens eerlijk, er zijn nooit genoeg pennen in een kantoor, want ze ‘verdwijnen’ altijd weer. De bonus bij deze pen is dat er een ingebouwde laser pointer in zit, wat perfect is voor vergaderingen of PowerPoint presentaties.

laser-pointer-pen

Custom Flashlight Pen

Dit product schijnt licht op elke zaak vanuit de broekzak. Het is een ideale mix van bruikbare items wat we zowel thuis als op het werk nodig hebben: een zaklamp en een pen.

flashlight-pen

Ondanks dat de meeste USB sticks niet een handige dubbelfunctie hebben, onderschat ze niet, want dankzij de veelzijdigheid passen USB sticks heel gemakkelijk in elke marketing of reclame campagne. Ons aanbod aan USB sticks is breed en loopt van leren, metalen en houten producten tot klassieke plastic en rubberachtige items. Wat het meest belangrijke aspect is waar u over na moet denken, is uiteraard wat de ontvanger het liefste wil en behoefte aa heeft. Hierop kunt u uw promotieartikelen voor uw volgende campagne baseren.