Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  juli 21, 2014

Op maat gemaakte USB flash drives – een weggever met karakter

Meestal is een standaard USB stick erg klein en voor sommige bedrijven of individuen een saai ding. Daarbij kunnen ze ook nog gemakkelijk kwijtraken, zeker wanneer ze niet echt opvallen en met het zoekraken verdwijnt ook de waardevolle opgeslagen informatie. Maar ondanks dat USB flash drives niet echt over de jaren zijn geëvolueerd, zijn sommige zaken wel verbetert. Net als dat mensen uniek zijn en een bepaalde flair en unieke persoonlijkheid hebben wat door middel van het gebruik van dagelijkse producten wordt ten toon gesteld. Net als kleding, foto’s, bumper stickers of sleutelhangers weerspiegelt een op maat gemaakte USB flash drive ook onze persoonlijkheid en smaak. USB’s zijn hier geen uitzondering op de regel. 

Christmas flash drivesusb flash design

Op maat gemaakte USB flash drives

Vandaag de dag gebruiken mensen deze ‘data opslag’ voor bijna alles. Op USB flash drives vindt men foto’s, zakelijke informatie, school projecten, films, muziek en andere vormen van entertainment. Ze worden gebruikt als back up voor belangrijke informatie van computers or mobiele telefoons. Veel mensen hebben continue een USB stick bij zich omdat ze hiermee informatie downloaden, delen of overdragen. Dit zorgt ervoor dat USB Flash drives erg populaire items zijn geworden. En door middel van deze te ‘customizen’ voegen we karakter en persoonlijkheid toe. Hedendaagse technologie zorgt ervoor dat deze onmisbare producten in elke te bedenken vorm en kleur gemaakt kan worden. Zo kunnen ze in de vorm van een school of sport team mascotte gevormd worden of het logo van een bedrijf of artiest. De opties zijn grenzeloos. Wat nog beter is, is dat deze op maat gemaakte promotionele USB sticks in grote getale besteld kunnen worden, wat veel gunstiger is dan een USB bij een elektronica winkel te kopen. Sommige slimme ondernemers grijpen deze kans om nieuwe markten aan te boren door hun unieke USB sticks weer verder te verkopen. Bijvoorbeeld een ingenieus idee voor een op maat gemaakte USB stick kan een student de mogelijk bieden om zijn gehele collegegeld in een weekend bijeen te verdienen.

Of customised USBs kunnen ook gebruikt worden als unieke relatiegeschenken. Iets wat men blijft herinneren en waarmee u opvalt. Voor bedrijven is het gebruik van promotionele USB sticks als relatie geschenk een slimme investering. De sticks bieden organisaties de mogelijkheid om in het oog te springen bij klanten en potentiële partners en leveren op een efficiënte en effectieve manier goede marketing – een slimme investering dus! Op maat gemaakte USB sticks hebben de manier hoe we naar promotie artikelen kijken veranderen. Het is verfrissend en nieuw. Omdat het leven kan al saai genoeg kan zijn, zorgen deze geweldige digitale data sticks voor meer kleur en vrolijkheid!