Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  October 24, 2014

Promotionele Laser Pointers

laser-pointer-usb-drive

Tegenwoordig wil iedereen overal op voorbereid zijn, maar niet vanalles mee moeten slepen. En daarom worden Gadgets met een functie met de dag populairder. De USB laser pointer is een van deze trendy gadgets dat verschillende functies in een heeft en ook nog eens handzaam is. Deze geweldige gadget heeft u de mogelijkheid om al uw waardevolle data bij u te hebben en ook nog eens een laser pointer bij de hand. En dit kan erg handig zijn als u aan een conferentie deelneemt of er een organiseert, u heeft dan namelijk twee veelgebruikte gadget in een, in uw broekzak!

 Laser Pointer USB Flash Drives als promotioneel geschenk

De Laser pointer USB flash drive is een geweldige promotioneel geschenk, zeker als u een doelgroep heeft wat uit jongeren en kinderen bestaat. We weten allemaal dat de beste promotionele geschenken die zijn, die ook nog eens nuttig zijn, vandaar dus dat dit kleine gadget een geweldige marketing tool kan zijn (als het uiteraard op de juiste manier wordt gebruikt).  Biedt een gepersonaliseerde USB laser pinter aan uw klanten, social media volgers, medewerkers of business partners om uw volgende marketing campagne onder de aandacht te brengen, en u kunt hiermee een grote stap zetten om nieuwe loyale klanten te winnen.  Laser pointers zijn zeer geschikte promotionele geschenken als uw bedrijf evenementen organiseert voor een jonger publiek, zoasl muziek festivals, concerten, conferenties of andere artistieke evenementen.

Personaliseer de USB pointer door middel van bedrukken of graveren

Om ervoor te zorgen dat uw merknaam zoveel mogelijk opvalt, kunt u de laser USB met uw logo en in huisstijl laten bedrukken. En als u nog meer zichtbaarheid van uw producten of diensten wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om de Laser USB met promotionele bestanden te laten preloaden; u hoeft u niet ongerust  te maken dat uw data bij het eerste gebruik meteen wordt gewist, want de opslag capaciteit van de USB flash drive is ruim genoeg om belangrijke bestanden en ordners op te slaan. De opslag capaciteit kan varieren van 64MB to a massive tot een flinke 16GB. En als u wilt is er ook nog een op maat gemaakte verpakking met key cord en keyring.  De USB laser pointer is gemaakt van metaal en is standaard in het zwart, maar het heeft genoeg ruimte om het te customizen met uw bedrijfsnaam en logo.

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van USB sticks als promotiemateriaal, maar als u een opvallende en niet alledaagse USB stick kiest, zoals bijvoorbeeld de laser pointer, zult u zeker opvallen.