Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  November 12, 2014

Verschillende manieren om een Twister te bedrukken

twister-usb-printing

De meest populaire USB stick, de twiser USB is, dankzij zijn geweldig design, heel handzaam en gemakkelijk in gebruik. Het model heeft ook geeen cap wat kwijt kan raken en is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. De “Twist” is de metalen clip die de USB connector beschermt. Deze is over het algemeen van aluminium gemaakt en met het logo bedrukt van de bedrijf wat ze aangeschaft heeft. De body is van plastic en vergelijkbaar met andere USB apparaten, en is in een breed assortiment van kleuren en tinten beschikbaar.

De Twister USB is niet alleen een van de meest populaire USB sticks geworden,  maar ook een van de goedkoopste modellen die er is. Ondanks zijn lage kosten, zien de Twister USB sticks er geweldig uit wanneer ze goed gemaakt zijn en wanneer de body in dezelfde kleur als huisstijl van het bedrijf is.

De meeste Twister USB sticks worden bedrukt doormiddel van standaard technieken, maar gezien het zo een veelzijdig model is, zijn er talloze manieren waarop een twister bedrukt kan worden. Laten we een kijken naar de meest populaire druk technieken voor de USB twister.

 Spot colour printing

Spot colour printing is een van de meest populaire printing opties om uw USB sticks te bedrukken. Elke kleur wordt een voor een aangebracht. Het uiteindelijke effect ziet er heel levendig en geweldig uit, maar deze optie is niet geschikt voor complexe logo’s. Logo’s met veel kleurgradaties en tinen of met meer dan vier kleuren worden niet komen niet goed tot hun recht met deze druk methode.

Full colour printing

Dit is een iet wat duurder proces, maar de resultaten zijn haarscherp en het kan complexe plaatjes aan. Deze methode wordt aangeraden wanneer u een logo heeft met meerdere gradaties en tinten in kleur, de resultaten zijn buitengewoon.

Graveren

Door de metalen clip van de Twister USB stick, krijgt uw logo een zeer interessant effect. Aan de gravering kan, indien gewenst, ook nog kleur toegevoegd worden om het nog zichtbaarder te maken.

Epoxy dome hars stickers

Een epoxy dome hars sticker is eigenlijk een high quality full colour print wat ingebed is in een kunst hars. Het eindresultaat ziet er schitterend uit, en uw merk en logo zullen nog meer opvallen op deze wijze. Daarbij beschermt de laag wat over uw logo komt en blijft het langer zitten op de USB clip.  Het maakt niet uit welke printing methode u ook kiest, maar vergeet niet ook een bijpassende kleur voor de body van uw USB te kiezen. Dan is uw twister USB nog meer zichtbaar en trekt meer aandacht van potentiele klanten.

Gezien u nu iets meer over het printproces weet en wat voor een opties u heeft, kunt u gemakkelijker kiezen wat de beste optie is voor uw bedrukte Twister USB sticks.

Door het geweldige ontwerp en verschillende bedrukkings methoden, is het gemakkelijk begrijpen waarom de Twister USB sticks zo snel een van de meest populaire USB sticks aller tijden zijn geworden.