Bel ons op voor direct advies

Geen zorgen, het is helemaal gratis

(+31) 015 8080 123

  januari 7, 2015

Welke USB Drive past het beste bij uw organisatie?

usb-sticks

In deze blog bespreken we regelmatig de voordelen van het schenken van gepersonaliseerde USB drives voor uw medewerkers, studenten of bezoekers van vak- en handelsbeurzen als promotioneel middel. In het artikel van vandaag, wil ik het graag met u over stijl hebben – Hoe u de perfecte keuze kunt maken voor uw organisatie. We gaan hier in op de verschillende opties die bestaan, inclusief:

  • Basic
  • Cool
  • Customised – op maat gemaakt
  • Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen

Er zijn zoveel veschillende stijlen USB drives waar u uit kunt kiezen, dat u er veel tijd aan kunt besteden welke het beste bij uw onderneming past.

Uiteraard hangt de keuze ook af van uw budget en voor welk doel u de USB drives wilt inzetten. Maar een overzicht zoals dit zal het u een stuk gemakkelijker maken om een keuze te maken. Dus, daar gaan we…

Basic

usb-twister

Als u van plan bent om veel drives weg te geven en u heeft een beperkt budget, dan kan een simpele USB drive een goede optie zijn. Overweeg onze best verkopende USB Twister. Dit is een geweldige optie voor bijvoorbeeld scholen, want dankzij de aluminium ‘twister’ kan de dop niet verloren gaan en de drive wordt gegarandeerd beschermd.

Andere basis opties zijn de USB Slider met een krasvaste aluminium onhulsel en de gemakkelijk te personaliseren USB Slim Jim. Deze drie basic en betaalbare opties zijn perfect voor een ieder die grote aantallen USB Drives wil weggeven aan studenten, personeel of potentiele klanten.

Ga naar deze pagina om meer over onze Basic opties te ervaren. 

Cool

usb-leather

Als u op zoek bent om net even dat stukje extra klasse te leveren, waarom gaat u dan niet voor in het oog springende, elegante en stijlvolle leren USB drives? Dit is een mooie mogelijkheid voor een ieder die ook een pen drive tijdens business meetings gebruikt, het zal u doen opvallen.

Een schitterende gestanste leren hoes met metalen accenten zal zeker wat ogen doen oplichten. U kunt ook nog uw bedrijflogo erop laten zetten om het nog professioneler te maken.

We bieden ook zeer stijlvolle en slimme houten USB drives aan. Gemaakt van bamboe, zorgt deze lichtgewicht, elegant en simpel ontwerp zeker voor wat jaloerse blikken.

Op maat gemaakt

custom-usb

Dit is onze meest  flexibele optie – voor compleet op maat gemaakte opties. Gemaakt van rubber en siliconen, hierdoor kunt u elke gewenste vorm van uw USB drives laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van uw bedrijfslogo of een speciaal thema.

Het is een simpele en leuke manier om uw bedrijfsimago neer te zetten, zij het in de vorm van een mascotte of een ander ludiek idee.

Dit is een geweldige manier om uw merk te doen opvallen op vakbeurzen of om uw medewerkerstevredenheid te vergroten. Stuur ons uw ontwerp op en wij doen de rest – zo simpel werkt het!

Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen

credit-card-usb

Werp eens een blik op ons aanbod aan USB drives die zo gemakkelijk mee te nemen zijn, dat u bijna zou vergeten dat u het bij u heeft!

Onze nieuwe USB Credit Card lijn is al een hit! U doet het gewoon in uw portemonee net als elke andere bankkaart – u hoeft niet meer te zoeken in uw tas! U kunt het gehele oppervlakte van de kaart gebruiken voor uw boodschap of bedrijfslogo, of wat u ook maar wilt.

De USB Credit Card is zeer modern en vooruitstrevend, en gemakkelijk in gebruik ook dankzij de simpele opbergmethode. v

Een andere nieuwe en opwindend product is de draagbare USB! Hang al uw informatie gewoon om uw pols. Het gave ontwerp zorgt ervoor dat het zeer aantrekkelijk is voor scholen en universiteiten.

Nu dat u gezien heeft welke opties voor u beschikbaar zijn, hopen we dat u een beter inzicht heeft in wat het beste bij u en uw organisatie past. Of u nu een strict budget heeft en een basic ontwerp wilt of wanneer u stijlvol voor de dag wilt komen met onze leren en houten ontwerpen, wij kunnen u helpen. Ook als u een op maat gemaakte rubberen ontwerp wilt of gemakkelijk te transporteren credit card USBs, wij kunnen dit voor u verzorgen!

Al onze opties kunnen op maat gemaakt worden met uw logo of naar wens bedrukken Ook kunt u uit verschillende opslagcapaciteiten kiezen – van 64MB tot 16GB. Neem simpelweg contact op met onze sales team en vraag een op maat gemaakte offerte aan.